Νέα Υόρκη: «Άρνηση και Αντίσταση!»

Νέα Υόρκη: «Άρνηση και Αντίσταση!». Μια θεατρική βραδιά αλλιώτικη απ’ τις άλλες

Νέα Υόρκη: «Άρνηση και Αντίσταση!». Μια θεατρική βραδιά αλλιώτικη απ’ τις άλλες Αν αύριο Δευτέρα (19/11/2001) βρεθείτε στη Νέα Υόρκη (λέμε τώρα!) σας συνιστούμε να πάτε στις 7:30 μ.μ.στην Αίθουσα Cooper Union's Great Hall (7 East 7th Street, Lower Manhattan, σταθμός μετρό Astor Place). Θα παρουσιάζονται τα νέα θεατρικά έργα μικρής διάρκειας των Tariq Ali, Kia Corthron, Culture Clash, Reg E. Gaines, Trevor Griffiths, Robert O'Hara, Harold Pinter, Betty Shamieh και Naomi Wallace. Ο τίτλος της θεατρικής αυτής βραδιάς είναι "Imagine: Iraq" και τα έργα ερευνούν τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των λαών του Ιράκ, της Μέσης Ανατολής και της Δύσης σε μια εποχή κατά την οποία η παγκόσμια ιστορία θα μπορούσε κάλλιστα να ενεργοποιήσει τις σχέσεις αυτές. Αυτή η σειρά θεατρικών έργων είχε σχεδιαστεί πριν από τις δολοφονικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Αποκτά, συνεπώς, μια νέα σημασία μετά και από την έναρξη των βομβαρδισμών κατά του Αφγανιστάν. Η βραδιά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δικτύου Καλλιτεχνών "Refuse & Resist!" και της θεατρικής συγγραφέως Naomi Wallace. Η είσοδος στοιχίζει μόνο 5 δολάρια.

από ktuktk 19/10/2008 1:10 πμ.


post image
ktktktk

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License