Παύση κάθε δίωξης εναντίον του συνδικαλιστή Π. Χασαπάκη

.

 ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

 

Παύση κάθε δίωξης εναντίον του συνδικαλιστή Π. Χασαπάκη

Η έμπρακτη αλληλεγγύη των Εργαζομένων του Ερυθρού,  της ΑΔΕΔΥ, της ΟΕΝΓΕ,  Σωματείων του ιδιωτικού τομέα, Σωματείων υγειονομικών, 5μελών ΕΙΝΑΠ, Γενικών Συνελεύσεων νοσοκομείων και δήμων , τοπικών ΕΛΜΕ, Συλλόγων δασκάλων, της ΠΟΕΔΗΝ που με την παρουσία τους και τα ψηφίσματα καταδίκης της διοίκησης απαίτησαν την ανάκληση κάθε δίωξης εναντίον του αγωνιστή Π.Χασαπάκη ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Η δικαίωση του συναδέλφου αποτελεί δικαίωση όλων των εργαζομένων και ανακόπτει την επίθεση των εργοδοτών, των εργοδοτικών σωματείων και των οργανωμένων μηχανισμών.

 

Τρίτη 21/2:

9πμ: Ο διοικητής του Ερυθρού Ιωάννης Πετρόχειλος στη διάρκεια της πολλοστής παράστασης των συνδικαλιστών και εργαζομένων προς τη διοίκηση ανακοίνωσε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Πρακτική και οριστική επίλυσή του θα είναι η παραπομπή, από τον ίδιο το διοικητή, της απόφασης επιβολής της ποινής στον Π. Χασαπάκη στο υπηρεσιακό συμβούλιο, με το ερώτημα αν η υπόθεση αφορά υπηρεσιακό ή συνδικαλιστικό θέμα.

 Προφορική δήλωση του διοικητή ότι ουδέποτε επιθυμούσε την ανάμειξή του σε θέματα του σωματείου και δεν προτίθεται να το πράξει στο μέλλον.

 

11πμ : Σε έκτακτη συνεδρίασή του το υπηρεσιακό συμβούλιο αποφάνθηκε ομόφωνα ότι πρόκειται για συνδικαλιστικό θέμα και συνεπώς αρνείται να επικυρώσει την απόφαση του διοικητή που επέβαλε την ποινή.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 7ήμερη ΑΡΓΙΑ.

 

Θεωρούμε τη θετική αυτή εξέλιξη απόλυτη οπισθοχώρηση τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους οργανωμένους  μηχανισμούς στο χώρο του Ερυθρού και ταυτόχρονη νίκη των κινήσεων έμπρακτης αλληλεγγύης.

Η δίωξη του Π. Χασαπάκη, ακριβώς  επειδή απετέλεσε υπόθεση κάθε εργαζόμενου και κάθε σωματείου, φορέα, ομοσπονδίας και συνομοσπονδίας τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, απετέλεσε και ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΎΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

 

Συνεχίζουμε, με αγώνες διαρκείας. Η οργή μας θα είναι δύναμη ανατροπής.

 


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License