Ανάληψη ευθύνης για μπαράζ εμπρησμώνΩΝ

ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ

Τα ξημερώματα της πέμπτης 23/2 επιτεθήκαμε σε διάφορους στόχους σε 5 περιορχές της αθήνας:

- Α.Τ.Μ της Εθνίκης τράπεζας στα Θυμαρακια

- A.T.M της Marfin bank στο παλαίο φάληρο

- Όχημα της free sunday του γιώργου κύρτσου στην Ηλιούπολη

- 4 Α.Τ.Μ στα πετράλωνα 2 της Εθνίκης τραπεζας 1 πειραιως και 1 της Millenium bank

- Παράρτημα του υπουργειο πολιτισμου στα εξάρχεια

 

   Αφιερώνουμε τα χτυπήματα μας στην αναρχική συντρόφισα Στέλλα Αντωνίου που βρίσκεται έγκλειστηστις γυναικιες φύλακες κορυδαλλου από 4 δεκέμβρη του 2010 κατηγορούμενη αρχικά για μια άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση , κατηγορία η οποία στη συνέχεια με βάση αφηρημένα σενάρια της αντιτρομοκρατικής μετατράπηκε σε συμμετοχή στην Σ.Π.Φ . Στην πραγματικότητα όμως , η στέλλα σιώκεται για την σταθερή αγωνιστική της δράση ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο. Την αγωνηστική της στάση διατηρεί και σήμερα εντός των τειχών, συμμετέχοντας ενεργά τοσο σε μαζικούς αγώνες κρατουμένων όσο και εχοντασ παρούσια ζητηματα καθημερινοτητας της φυλακής.

Η Στέλλα αντιμετωπίζει χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο καθιστά επιτακτική την αποφυλάκιση της, και την παρακολουθησή της από γιατρούς τακτικά, πράγμα που καθίσταται αδ΄υνατο στο κατεφημισμό νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλού.

Η στάση των διωκτικών αρχών με τις επαναλαμβανόμενες απορρίψεις των αιτήσεων αποφυλάκισεις της, αναδικνύει την εκδικητικότητα του κράτους απέναντι στους αγωνιζόμενους ανθρώπους.

Σε όλους αυτους που δεν σκύβουν το κεφάλι αποδεχόμενοι την καταπίεση και την εξαθλίωση που επιβάλει η κυριαχία.

Στην εποχή μας οπού οι ταξικές ανισότητες γίνονται στην πράξη ξεκάθαρες, πλήττοντας όλο και περισσότερα κομμάτια της κοινωνίας προτάσουμε την ταξική αλληλεγγύη μεταξή των αγωνιζώμενων, την δημιουργία αναχωμάτων ενάντια στα σχέδια της κυριαρχίας , την κοινωνική επανάσταση ως την μόνη δίοδο για την απελευθέρωση των ζωών μας.

Στέλνοντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥς Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ Κ.ΣΑΚΚΑ Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΔΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License