Δράση σε συναυλία του Νταλάρα στο Νέο Ηράκλειο

Χθες Σάββατο 25 Φλεβάρη, κάτοικοι της περιοχής κάναμε αυθόρμητη παρέμβαση σε συναυλία του Νταλάρα στο κλειστό γήπεδο Ηρακλείου Αττικής.

post image


Χθες Σάββατο 25 Φλεβάρη, κάτοικοι της περιοχής κάναμε αυθόρμητη παρέμβαση σε συναυλία του Νταλάρα στο κλειστό γήπεδο Ηρακλείου Αττικής.

Ο Νταλάρας άρχισε χθές "περιοδεία αλληλεγγύης" σε Αθήνα και Πειραιά με τίτλο «Η καλή πλευρά της Ελλάδας: Γιώργος Νταλάρας, Είσοδος ελεύθερη». Ο πασοκοθρεμένος ξεφτίλας που βγαίνει και στα κανάλια προπαγανδίζοντας ύπουλα τα μνημόνια πλασάρει "αλληλεγγύη με ελεύθερη είσοδο" ενώ η γυναίκα του υπογράφει τις σφαγές μας.

Σ'αυτή την τζάμπα αλληλεγγύη επιστρατεύτηκαν κάμποσοι μπάτσοι, δημοτόμπατσοι και ασφαλίτες για να φυλάξουν τον κώλο του Χόρχε. Ακόμα και πυροσβεστική ήρθε γιατί κάποιοι από μας φορούσαν τσάντες και τρομοκρατήθηκαν!

Μπαίνοντας με πανό στο γεμάτο γήπεδο, αρκετά ανθρωπάκια απ’τις εξέδρες άρχισαν να μας γιουχάρουν μην τυχόν εκνευρίσουμε το χρυσο(πληρωμένο) λαρύγγι, ενώ ασφαλίτες πρόσεχαν ποιος από εμάς φωνάζει πιο ενοχλητικά. Αφού του φωνάξαμε 3-4 φωνήεντα αποχωρήσαμε για να διαφυλάξουμε τα αυτιά μας απ’τη γλίτσα της ψευτιάς.

Ελπίζουμε να διασκεδάσει αλληλέγγυα στους επόμενους προορισμούς του...

Εικόνες:

από προβοκατορας 26/02/2012 2:22 μμ.


.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License