ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Ο.Λ., ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ, ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΧΤΥΠΗΜΑ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ Κ ΒΙΝΤΕΟ.

...

από .. 01/03/2012 10:41 μμ.


Ενώ ο Λαμπρόπουλος είπε στο τηλέφωνο ότι κατεβαίνει, τελικά ήρθε ο διευθυντής σύνταξης Α.Καρακούσης. Υπάρχει βίντεο που λέει ότι τις πληροφορίες τις παίρνει από την αντιτρομοκρατική. Θα ανέβει προφανώς μετά. Νομίζω ο Λαμπρόπουλος άλλαξε τον υπότιτλο του θέματος. Ο κόσμος ήταν γύρω στα 50 άτομα.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.


h**p://www.tovima.gr/society/article/?aid=446374&h1=true

από ανοιχτή λαϊκή συνέλευση χολαργού παπάγου 02/03/2012 12:03 πμ.


post image

Ο Καρακούσης (ο κ. τίποτα) τα "ακούει" κανονικά! Μπράβο στα παιδιά της συνέλευσης για τα άμεσα αντανακλαστικά!!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Στοχοποιούνται οι λαϊκές συνελεύσεις και οι συλλογικότητες, με απώτερο σκοπό να τρομοκρατηθεί ο κόσμος που αντιστέκεται!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΣΟ, μήπως πρέπει να γίνει κεντρικό το θέμα;

 

Εικόνες:

από κάθε μέρα άλλα ψέματα 02/03/2012 1:01 μμ.


Τρέχουν συνέχεια να αναπροσαρμόσουν το σενάριο με βάση τις απαντήσεις που παίρνουν από τον κόσμο. Και από τις συνεχείς αναπροσαρμογές το έχουν ξεχειλώσει τόσο πολύ, που από χτές κάποια στελέχη της Νέας Τρομοκρατίας έσπευσαν να διαρρεύσουν σε φιλικά τους ΜΜΕ ότι το κόμμα θέλει να κρατήσει αποστάσεις από το θέμα και να μην πάρει θέση.

Μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα, τόσο της συμμορίας του Τζωίτη, όσο και των συνεργαζόμενων δημοσιογράφων, όπως ο Λαμπρόπουλος.

Ας είμαστε σε επαγρύπνιση, γιατί έτσι όπως έχουν στιμωχτεί μέσα στο ψέμα, λόγω του ότι είναι καθάρματα μπορεί να αναζητήσουν διέξοδο με μια νέα στημένη φάση.


Ο Β. Λαμπρόπουλος είναι ένας δημοσιοκάφρος που έχει ειδικότητα στην τρομολαγνεία. Είναι ένα φερέφωνο των κατασταλτικών μηχανισμών και αυτό το διαπιστώνει όποιος παρακολουθεί τα κείμενα του μέσα από την φυλλάδα του ΔΟΛ. Εχουμε ασχοληθεί κατά καιρούς μαζί του –αν έχετε διάθεση κάντε μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας- και αυτή την φορά δίνουμε τον λόγο στην αναγνώστριά του μπλοκ μας Ι. Γ. για να μάθουμε το καινούργιο του κατόρθωμα.

Το κείμενο που μας έστειλε αναφέρει: 

Γεια σας ρε σύντροφοι...
Ο Λαμπρόπουλος, (παραλείψανε για ευνόητους λόγους τον χαρακτηρισμό που δίνει στον καλαμαρά του «Βήματος»), εμπλέκει την ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού -Παπάγου με τη "βόμβα" που λένε ότι βρέθηκε στο μετρό. 

Η συνέλευση είχε διανείμει ένα κείμενο στους εργαζομένους του μετρό, σε μια προσπάθεια να παραμένουν ανοιχτοί οι σταθμοί όταν υπάρχουν διαδηλώσεις. Ο Λαμπρόπουλος το βάφτισε "προκήρυξη – προειδοποίηση και ιδού τα αίσχη του.


Η απάντησή μας είναι άμεση. Πήγαμε στο ΔΟΛ και τους τα είπαμε ένα χεράκι
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1382544

και δημοσιεύσανε την απάντησή μαςhttp://anoixtisyneleysixolargoupapagou.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Για την ιστορία παραθέτω το κείμενο της συνέλευσης προς τους εργαζόμενους στο μετρό:http://anoixtisyneleysixolargoupapagou.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Είναι ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα, είναι χτύπημα σε όποιον αντιστέκεται...

από anergoi.dimosiografoi 02/03/2012 11:34 μμ.


Τη Δευτέρα καταθέτουμε στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καταγγελία σε βάρος του Λαμπρόπουλου. Πρέπει όμως να έρθουν να καταθέσουν και οι σύντροφοι απο τη Συνέλευση Χολαργού Παπαγου γι αυτό ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο anergoi.dimosiografoi@gmail.com για να συντονίσουμε τη δράση επειδή τέτοια μπουμπούκια σαν το Λαμπρόπουλο πρέπει να μην τα αφήνουμε να ανθιζουν.

από ανοιχτή λαϊκή συνέλευση χολαργού - παπάγου 03/03/2012 12:49 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License