Ηχητικό από τον εργάτη που πυροβόλησε το αφεντικό του

.

 

Ηχητικό από τον εργάτη που πυροβόλησε το πρώην αφεντικό του, που τον απέλυσε από την δουλειά του, χωρίς να πάρει ποτέ την αποζημίωση που δικαούται.

9 μήνες τον δούλευε κανονικά το αφεντικό.

Τα λέει όλα, ακούστε το

από αναδημοσίευση 02/03/2012 12:14 μμ.


 

1/3/12 - 13 :00
Ένοπλος, 9 μήνες απολυμένος, κρατά από το μεσημέρι ομήρους δύο εργαζόμενους στο εργοστάσιο που δούλευε, στην Κομοτηνή. Ζητά να επαναπροσληφθεί και να καταβάλει η εταιρία την αποζημίωση που δεν έχει πάρει ύψους 31.000 ευρώ, όπως ισχυρίζεται. Νωρίτερα, πυροβόλησε και τραυμάτισε με καραμπίνα το πρώην αφεντικό του και άλλον έναν που προσπάθησε να τον σταματήσει. Τους δυο τραυματίες τους άφησε να φύγουν.

Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών.

2/3/12 - 1:00 τελευταία ενημέρωση :

Απελευθέρωσε τους ομήρους και παραδόθηκε στις 1 το βραδύ

 


http://kokkinigonia.blogspot.com/2012/03/blog-post_3557.html

 

 


http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/athens-airways-o.html

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ Athens Airways ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΠΗΡΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.... ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Ποιος είναι ο Σάκης Ανδριανόπουλος, ήταν ο επιχειρηματίας, που μαζί τον σύζυγο της πρώην βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας....
Φαβρωνία Πατριανάκου, Δ. Καραΐσκο, είχε την αεροπορική εταιρεία Athens Airways. Ο 52χρονος ένοπλος Σ.Μ., είναι κάτοικος Αιγίου. Εργαζόταν στην Athens Airways και όταν πριν από 9 μήνες η εταιρεία έκλεισε, ο Σάκης Ανδριανόπουλος είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσλάβει στην Helesi. Του χρωστούσε και χρήματα,

Ολαός όμως λέει πως «ο χορτάτος δεν μπορεί να καταλάβει τον πεινασμένο» και η κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου είναι «χορτάτη», επειδή μαζί με τον σύζυγό της κ. Δημήτρη Καραΐσκο και τον φίλο τους από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκη Ανδριανόπουλο ανέπτυξαν χρυσοφόρες μπίζνες με τα σκουπίδια. Με... σύμμαχο τις κομματικές γνωριμίες τους καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να «κερδίζουν» όλους τους διαγωνισμούς που γίνονται σε «γαλάζιους» δήμους και αφορούν από κάδους μέχρι απορριμματοφόρα. Μάλιστα στους παλιούς κομματικούς φίλους όχι απλώς δεν κάνουν εκπτώσεις, αλλά χρεώνουν υψηλότερες τιμές απ’ ό,τι σε άλλους που δεν είναι και... τόσο φίλοι. Ετσι, για παράδειγμα, έναν κάδο που η εταιρεία τον πουλάει επίσημα 240 ευρώ, στον Δήμο Αθηναίων τον πούλησε 486,40 ευρώ.

Αλλά κι αυτοί καθαυτοί οι διαγωνισμοί απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, ύψους δε κάδων εκατομμυρίων, καταγγέλλονται ως φωτογραφικοί και πολλοί απ’ αυτούς έχουν φτάσει στα εισαγγελικά γραφεία για διερεύνηση. Το περιβάλλον όμως της «Περιβαλλοντικής», η οποία τώρα έχει απορροφηθεί από τη μητρική HELESI, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία με κατα θέσεις εκατομμυρίων, μετοχές και ακίνητα που φτάνουν μέχρι τη Μύκονο. Κατά συνέπεια, είναι λογικό η κυρία Πατριανάκου να μη βλέπει καμιά οικονομική κρίση και ανένα πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία και να θεωρεί την αγανάκτηση του κόσμου αποτέλεσμα της προπαγάνδας των «παπαγάλων».

Αλλωστε τώρα που η ίδια παίζει το προσωπικό της στοίχημα στην πολιτική κονίστρα της Ν.Δ., αφού πρώτα έκανε το πέρασμά της και από την Πολιτική Ανοιξη των κυρίων Σαμαρά, Κακλαμάνη κ.λπ., δεν κατέχει μετοχές της HELESI, καθώς τις πούλησε με την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2007. Το γεγονός ότι ο σύζυγός της παραμένει μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος στην εν λόγω εταιρεία, η οποία γιγαντώθηκε τα τελευταία χρόνια και έφτασε να δημιουργήσει μέχρι και αεροπορική εταιρεία («Athens Airways») είναι κατά νεοδημοκρατική φιλοσοφία νόμιμο. Και ως γνωστόν, στις μέρες της «γαλάζιας» διακυβέρνησης «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»!

 

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=33149

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΓΙΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΝ ATHENS AIRWAYS...απο ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Η συγχώνευση της Olympic Air με την Aegean Airlines επιχειρείται να γίνει με... άλλοθι την Athens Airways, την εταιρεία του «γαλάζιου» Σάκη Ανδριανόπουλου, συνεταίρου του συζύγου της Φεβρωνίας Πατριανάκου, της πρώην γαλάζιας βουλευτή και πρώην συνεταίρου του Ανδριανόπουλου. Όταν οι μέτοχοι της Olympic Air και της Aegean Airlines υποστηρίζουν ότι από τη συγχώνευση των δύο εταιρειών δεν θα δημιουργηθεί ισχυρό μονοπώλιο, παρότι οι δύο εταιρείες εξυπηρετούν συνολικά περίπου 6,2 εκατ. αεροπορικές μετακινήσεις τον χρόνο στο εσωτερικό της χώρας (σχεδόν το 97% των εσωτερικών επιβατών!), εννοούν ακριβώς ότι υπάρχει ανταγωνισμός και αυτός ακούει στο όνομα... Athens Airways! Είναι η εταιρεία που δημιουργήθηκε – όταν έμπαινε σε εφαρμογή η εκποίηση της κρατικής Ολυμπιακής – μόνο και μόνο για να αναλάβει τις επιδοτούμενες από το κράτος (με περίπου 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο) 24 άγονες γραμμές. Άλλωστε αυτήν την εταιρεία, με στόλο σήμερα τεσσάρων Embraer (49 θέσεων το καθένα), προέβαλε ως άλλοθι και ο τότε υπουργός Κ. Χατζηδάκης όταν έλεγε και ξανάλεγε (πριν καν δημιουργηθεί η Α.Α.) ότι «τα νησιά δεν πρόκειται να μείνουν ούτε στιγμή χωρίς αεροπορική συγκοινωνία»! Μάλιστα η Athens Airways έσπασε κάθε ρεκόρ κατά τη διαδικασία αδειοδότησής της από την ΥΠΑ! Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά για τους μετόχους της Athens Airways, η οποία με την εκχώρηση της Ολυμπιακής στη MIG άρχισε να φορτώνεται με τεράστια οικονομικά βάρη. Όμως, παρότι ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο ρόλος της (το «άλλοθι» που προαναφέραμε) δεν έπρεπε να τελειώσει εδώ. Η Athens Airways και οι άλλες μικρές εταιρείες έπρεπε να είναι παρούσες στον «γάμο» Βασιλάκη  Βγενόπουλου, ακριβώς για να διευκολύνουν τις Επιτροπές Ανταγωνισμού να εγκρίνουν τη συγχώνευση Olympic  Aegean. Έτσι, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ετέθη ζήτημα για το ποιος θα εκτελέσει τις 24 επιδοτούμενες άγονες γραμμές για το μεταβατικό διάστημα Δεκεμβρίου 2009  Μαρτίου 2010, δηλαδή για τέσσερις μήνες συνολικά, η Athens Airways έλαβε το «φιλί της ζωής». Προς έκπληξη όλων, η διορισμένη από την κυβέρνηση της Ν.Δ. διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – η οποία εξακολουθεί και επί ΠΑΣΟΚ να παραμένει στη θέση της – τής ανέθεσε τις 10 επιδοτούμενες γραμμές αντί 1,5 εκατ. ευρώ! Άλλες πέντε γραμμές δόθηκαν στη Sky Express με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αντί περίπου 700.000 ευρώ! Η πλάκα είναι ότι ο Βγενόπουλος είχε ζητήσει να αναλάβει όλες αυτές τις γραμμές χωρίς καμία επιδότηση! Παράλληλα, για τις υπόλοιπες εννέα γραμμές αξίωνε επιδοτήσεις ύψους 5,9 εκατ. ευρώ. Τελικά η «γαλάζια» διοίκηση της ΥΠΑ έδωσε τις δεκαπέντε γραμμές σε Athens και Sky αντί 2,2 εκατ. ευρώ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License