μικροφωνική αλληλεγγύης στο ορφανοτροφείο

παρέμβαση-μικροφωνικη έξω απ' τη μητροπολη

post image

Την Παρασκευή 2 Μάρτη πραγματοποιήθηκε μικροφωνική αλληλεγγύης στην κατάληψη ορφανοτροφείου έξω από την μητρόπολη θεσσαλονίκης . Υπενθυμίζουμε ότι το κτίριο του ορφανοτροφείου έχει περάσει επίσημα, εδώ και 1 μήνα,από το υπουργείο υγείας στην ιδιοκτησία της μητρόπολης με σκοπό να χρησιμοποιηθεί άμεσα όπως τονίζει η ανακοίνωση του υπουργείου που αναρτηθηκε σε επίσημο site.

Αναρτήθηκε πανό, μοιραστηκαν κείμενα και ακολούθησε μαζική αφισοκόλληση. Επίσης μοιράστηκαν κείμενα σχετικά με τον κατειλημμένο χώρο ''σχολείο για την μάθηση της ελευθερίας'' που επίσης ανήκει στην εκκλησία και απειλείται με δικαστικές διώξεις.

Εικόνες:

.

από κατάληψη ορφανοτροφείου 04/03/2012 7:08 μμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License