Αρνήθηκε τον ορό ο Μοχάμεντ-Αλι Καϊμπίς - Τον μετέφεραν σε άλλο χώρο στα κρατητήρια του Αλ

Αρνήθηκε τον ορό ο Μοχάμεντ-Αλι Καϊμπίς - Τον μετέφεραν σε άλλο χώρο στα κρατητήρια του Αλλοδαπών – Διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του

Αρνήθηκε τον ορό ο Μοχάμεντ-Αλι Καϊμπίς - Τον μετέφεραν σε άλλο χώρο στα κρατητήρια του Αλλοδαπών – Διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του

 

Πριν από λίγο μας τηλεφώνησε συγκρατούμενος του απεργού πείνας Μοχάμεντ-Αλι Καϊμπίς από τα κρατητήρια του Αλλοδαπών και μας είπε ότι σήμερα η Αστυνομία μετέφερε τον απεργό πείνας σε νοσοκομείο. Ο Μοχάμεντ-Αλι, όπως είχε ήδη δηλώσει στη διοίκηση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, αρνήθηκε να του χορηγηθεί ορός και οι γιατροί τον έστειλαν πίσω.

Λίγο μετά την επιστροφή του στο Αλλοδαπών, τον πήραν από το κελί όπου κρατούνταν και τον μετέφεραν σε άλλο χώρο, άγνωστο πού. Αν τον ανέβασαν στον πάνω όροφο, όπως μας είπαν συγκρατούμενοί του, τον έχουν βάλει σε απομόνωση.

Ο ίδιος ο απεργός πείνας, που κάθε μέρα επικοινωνούσε μαζί μας τηλεφωνικά, ακόμα και τις μέρες που του κάναμε επισκεπτήριο, σήμερα δεν επικοινώνησε καθόλου.

Καθιστούμε τη Διεύθυνση Αλλοδαπών υπεύθυνη για τη ζωή του συντρόφου μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να δώσει αμέσως λύση στο θέμα, τερματίζοντας την απάνθρωπη, εκδικητική συμπεριφορά της Αστυνομίας, που παραβιάζει κάθε έννοια ανθρώπινου δικαιώματος.

Ολοι και όλες αύριο στις 4 το απόγευμα, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πίσω είσοδο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στην οδό Σαλαμινίας (παράλληλη στην Πέτρου Ράλλη).

 

Ανοιχτό Μέτωπο για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των 300 απεργών πείνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License