Ρωσία: Πυρπόληση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Δύο πύργοι κινητής τηλεφωνίας πυρπολήθηκαν νότια της Μόσχας (προς την κατεύθυνση Ροστόφ-να-Ντόνου). Ο οικισμός αγροικιών όπου επιλέξαμε να απενεργοποιήσουμε το σήμα είναι δημοφιλής προορισμός κυνηγών. Και δεν είναι μονάχα αυτό. Οι κάτοικοι αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην κακοποίηση της άγριας ζωής κι άνοιξαν δύο εμπορικά αλιευτικά καταφύγια. Εκτρέφουν ψάρια για να τα αλιεύουν οι τουρίστες.

Έτσι, μες στο εορταστικό χειμωνικό πνεύμα (Πρωτοχρονιά/Χριστούγεννα και μέρα Αγίου Βαλεντίνου), αποφασίσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και αρμονίας: μία κεραία κάηκε ολοσχερώς, ενώ η άλλη υπέστη σοβαρές ζημιές.

Χρησιμοποιήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς με 1,5 λίτρα βενζίνης/κηροζίνης στον καθέναν.

Την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στον Μάρκο Καμένις, στα μέλη της ινδονησιακής FAI (και στα φυλακισμένα μέλη, και στο φυγά), στη Σίλβια, στον Κόστα και στον Μπίλλυ.

Το σεβασμό και την ολόψυχη στήριξή μας στις ενέργειες που πραγματοποίησαν οι ITS (Ατομικότητες που Τείνουν προς την Αγριότητα), καθώς και άλλες συλλογικότητες απελευθέρωσης των ζώων και της γης.

Ζήτω το Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων/Μέτωπο Απελευθέρωσης Γης!
Ζήτω η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία!

Με αγάπη,
ALF/ELF – περιοχή Μόσχας / FAI

πηγή: 325

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License