Πορεία στις γειτονιές μας ( Δάφνη / Μπραχάμι )

1

Σε εξέληξη η πορεια στο Μπαραχαμι. 150-200 συντροφοι με δυνατο παλμο.

Απο τις 11.30 οι συγκεντρωμένοι στο σταθμο του μετρο στη Δαφνη μοιρασαν φυλάδια και μεσα απο την μικροφωνική διαδηλωσαν την αλληλεγγύη στους πολιτικους κρατουμενους, τη ενατίωση στην περιχαράκωση και την εξαθλιωση που επιβάλουν κρατος και αφεντικά, και την επιθυμία για ενα διαφορετικο κόσμο που θα βασίζετε στην αλληλεγγύη, τον σεβασμό και τη αρνηση της εκμεταλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο.

...

από n. 17/03/2012 3:07 μμ.


η πορεια, αφου κινηθηκε για μια ωρα περιπου στους δρομους του Μπραχαμιου ολοκληρωθηκε λίγο μετα τις 2μμ - μέσω της λεωφ. Βουλιαγμένης - στην πλ. Παναγούλη (στο μετρό Αγιος Δημήτριος)

κατά τη διάρκεια της φωναχτηκαν αρκετα συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια, κολήθηκαν αφίσες, μοιράστηκαν διάφορα κείμενα και γραφτηκαν συνθηματα στο δημαρχειο, σε τράπεζες, ενεχυροδανειστήρια, σουπερμάρκετ,...

από αλφας 17/03/2012 3:21 μμ.


...είδα στην Παπαναστασίου κλούβα με Ματάδες να λιάζονται στον ήλιο και ένα πυροσβεστικό.. Επίσης παρουσία κάποιων ασφαλιτώνπολύ κοντά μας στη συγκέντρωση..

Πολύ καλή κίνηση μοιράστηκαν άπειρα κείμενα και κάναμε αισθτητή την παρουσία μας..Πάμε για άλλα..

από την συγκέντρωση και την πορεία 17/03/2012 3:43 μμ.


post image

περισσοτερς εικόνες απο την όλη κινητοποίηση θα δημοσιευτούν κι εδώ στη συνέχεια

 

το κάλεσμα της πορείας βρίσκεται εδώ

Εικόνες:

από τη συγκέντρωση στο Μετρό Δάφνης 18/03/2012 10:47 πμ.


post image

...

Εικόνες:

από την πορεία 18/03/2012 11:06 πμ.


post image

...

Εικόνες:

από την πορεία 18/03/2012 11:11 πμ.


post image

...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License