ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ

....

Αποφασίσαμε να τη πέσουμε με βόμβες μολότοφ το σαββατόβραδο στη διμοιρία στη χαριλάου τρικούπη,στα εξάρχεια. Η επίθεση έγινε ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ κίνηση επιθετικής αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους που δικάζονται στις 21 μάρτη Γ.ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ, Μ.ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ, Σ.ΤΖΙΦΚΑ και Δ.ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ.

ΥΓ.Αντιλαμβανόμαστε τη συγκεκριμένη κίνηση και ως μια προσπάθεια ρήξης με τη κατάσταση που προσπαθεί να επιβάλλει το <<χρυσοχοίδικο>> σκηνικό μηδενικής ανοχής και την απραξία σε επίπεδο ΔΡΟΜΟΥ μετά τη σημαδιακή 12 Φλεβάρη.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ-ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΛΑ...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License