Οργή κατά του ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα

Πολλά τα περιστατικά κραξίματος στην εκλογή οπερέτα του Βενιζέλου του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε για τον κόσμο όσα γκαιμπελίστικα ρεπορτάζ κι αν κάνουν τα κανάλια για να το αναστήσουν

"

 

Μικροένταση προκλήθηκε έξω από το πνευματικό κέντρο Βριλησσίων όπου είχε στηθεί η κάλπη για την εκλογική διαδικασία, όταν ομάδα περίπου τριάντα ατόμων πέταξε γιαούρτια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πλήθους που βρισκόταν εκείνη την ώρα έξω από το κτήριο. Τα επεισόδια δεν γενικεύτηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε και στο Λουτράκι. Σύμφωνα με το γραμματέα της τοπικής δημοτικής οργάνωσης, Γιάννη Κακούρο, γύρω στις 15.30 περίπου δέκα άτομα, από τον ευρύτερο αριστερό χώρο -κατά δήλωσή του- πήγαν έξω από το κτήριο όπου ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των μελών του.

Οπως είπε ο κ. Κακούρος, οι συγκεντρωθέντες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, ενώ κάποιοι εξ αυτών είχαν πάει και το πρωί στο ίδιο σημείο κι έβγαζαν φωτογραφίες. Το επεισόδιο έληξε με την αποχώρηση των εν λόγω ατόμων κι ενώ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία."

Αυτά είναι ελάχιστα περιστατικά που δεν κατόρθωσαν να κρύψουν τα αστικά ΜΜΕ στο ίντερνετ και δείχνουν την οργή του κόσμου για το ΠΑΣΟΚ.
Δεν σώζεται πια το ΠΑΣΟΚ από την οργή του κόσμου...Δεν του φτάνουν οι εναπομείναντες γλύφτες και τσιράκια του...Γι'αυτό και θα φουσκώσουν γκαιμπελιστικα τα νούμερα της συμμετοχής σε μια φασιστική διαδικασία με έναν υποψήφιο και τρελές αβάντες από τα χουντοκάναλα...
 
 
 
 
Το ΠΑΣΟΚ αφού έκλεψε τις προηγούμενες εκλογές με το αξέχαστο λεφτά υπάρχουν, έδωσε την χώρα σε ΔΝΤ και τρόικες κι έφερε στην εξουσία τους φασίστες, εξαθλίωσε την πλειοψηφία και διέλυσε κάθε εργασιακό δικαίωμα προσπαθεί  τώρα να παρουσιαστεί κι ως ανανεωμένο και αναγεννημένο. Ε ρε σφαλιάρες και κλωτσιές που θέλετε ΠΑΣΟΚΟΙ αυτοί οι ελάχιστοι που μείνατε και σφαλιάρες και κλωτσιές που θέλουν και τα κωλοκάναλα που προσπαθούν να αναστήσουν ένα αποκρουστικό πτώμα...
 
 
 
  Διασταυρωμένα περιστατικά οργής και κραξίματος έγιναν σε αιγάλεω περιστέρι και κορυδαλό. Αυτοί που πάνε να ψηφίσουν τον Βενιζέλο είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία γέροι (ντροπή τους!) αλλά και πάλι ένα πολύ μικρό ποσοστών των γέρων που υπάρχουν στην Ελλάδα.
 
Όποιοι έχουν να αναφέρουν περιστατικά οργής και κραξίματος στα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ ας τα αναφέρουν.
Όσο για το απίστευτο ψέμα που παρουσιάζουν ότι έδωσαν δυο ώρες μεγαλύτερη συμμετοχή λόγω αυξημένης προσέλευσης (ενώ το έκαναν για τον ακριβώς αντίθετο λόγο...) μας κάνει ακόμη πιο οργισμένους με αυτό το κόμμα κουφάρι των τραπεζιτών και των καναλαρχών....

 

 

από Αιγαλεωκορυδαλιώτης 18/03/2012 7:09 μμ.


 

Εικόνα έξω από εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλο.

"ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΦΟΝΙΑΔΕΣ του ΛΑΟΥ"

Στο Αιγάλεω στο ένα από τα δυο εκλογικά του κέντρα υπήρχε περαστικός κόσμος που όταν μάθαινε τι γινόταν στο κτίριο τούς έβριζε πατόκορφα. Έβγαιναν ακόμη κι από τις πολυκατοικίες στα μπαλκόνια και τους βρίζαν.

Φαντάζομαι ότι και στο άλλο του κέντρο η κατάσταση θα ήταν παρόμοια.


Συγκέντρωση κατοίκων πραγματοποιήθηκε κι έξω από το δημαρχείο Κερατσινίου και κατόπιν έξω από το πρώην δημαρχείο Δραπετσώνας (έχει πλέον καταργηθεί μετά την ενοποίηση των δύο δήμων). Με μουσική υπόκρουση από καραγκιόζη, μπεν χιλ, μάπετ σόου, χάρυ κλυν και δηλώσεις του Βενιζέλου, οι περαστικοί καλούνταν να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ως νέο ΕΑΜ μας έσωσε από την πείνα (συγνώμη από την χρεοκοπία). Ανάμεσα στις πολλές υποψηφιότητες προκρινόταν αυτή του Μπένυ, υπουργού οικονομικών και άμεσου διασώστη μας. Κατατέθηκαν επίσης ευχές για γρήγορη ανέλιξη και στον προωθυπουργικό θώκο στα στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ (3-4 όλοι κι όλοι). Κατά την διάρκεια της δίωρης σχεδόν παρουσίας μας δεν εμφανίστηκαν ούτε 50 άτομα να ψηφίσουν. Ενώ κάποιοι από αυτούς εντοπίστηκαν αργότερα να μπαίνουν για ψήφο και στο Δημαρχείο Δραπετσώνας και κατόπιν ξανά στο δημαρχείο Κερατσινίου. Μέχρι και χαρτζιλίκι είχαν βγάλει για κάποιους που θα πήγαιναν να ψηφίσουν σε αρκετές κάλπες για να φανεί μια κάποια συμμετοχή. Τιμητική υποδοχή με ιαχές και μια σακούλα σκουπίδια είχε και ο Λιντζέρης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β' Πειραιά, ο οποίος έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License