Ανάληψη Ευθύνης για εμπρησμό Ειρηνοδικείου

Ανάληψη Ευθύνης για εμπρησμό Ειρηνοδικείου στην Καλλιθέα

Βιώνουμε την ιδιόμορφη οικονομικοπολιτική συγκυρία όπου ο καπιταλισμός ταλαντεύεται απρόβλεπτα και το πολιτικό σύστημα βρίσκεται υπό διάχυτη αμφισβήτηση. Η αμφισβήτηση αυτή όμως δεν έρχεται να προτείνει μια εναλλακτική λύση σε πολιτικό επίπεδο αλλά συναντάται στη μορφή της γενικής δυσαρέσκειας. Η γενική δυσαρέσκεια όμως  που διακατέχει το ευρύτερο κοινωνικό πεδίο  δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πιο ενεργητική έκφανση της αδράνειας. Παρολαυτά  βλέπουμε με θετικό μάτι τις βάσεις αγώνα στις γειτονιές, οι οποίες μαζί με τον αναρχικό χώρο στέκονται ως το μοναδικό αντίβαρο στον καπιταλισμό που ακόμα και αν είναι σε κατάσταση ύφεσης συνεχίζει να προελαύνει, ενώ η πλειοψηφία του παραιτημένου εργατόκοσμου αφήνει κοινωνικό έδαφος να υποχωρεί.

    Λόγω της δεδομένης κατάστασης η δημοκρατία μέσω της δικαιοσύνης έρχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο μια σωρεία διατάξεων όπως  την απαγόρευση πορειών στο αποκαλούμενο ιστορικό κέντρο, τη  χορήγηση του δικαώματος της αυτεπάγγελτης χρήσης των όπλων από τους μπάτσους και τους πολίτες  προωθώντας την αμερικανοποίηση του αισθήματος της ιδιοκτησίας(μέσω της προτροπής:πολίτες στα όπλα).Εικάζουμε επίσης μια προσεχή τροποποίηση και αναβάθμιση των τρομονόμων με σκοπό την εγκαθίδρυση κλίματος μεγαλύτερης καταστολής και φόβου. Το ερώτημα που θέλουμε να κάνουμε προς όλους είναι τι κάνει ο αναρχικός και ο ευρύτερος απελεύθερος χώρος όταν οι εθνικόφρονες έχουν ήδη αρχίσει να συγκροτούν πατριωτικές πολιτοφυλακές και να εκπαιδεύονται στα βούνα υπό  το φόβο του χάους και της αναρχίας;

                                       ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

    Επ’ αφορμή των διώξεων για την υπόθεση Ε.Ο Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Μαρτίου  πυρπολήσαμε το Ειρηνοδικείο στην περιοχή της Καλλιθέας με εμπρηστικούς μηχανισμούς.Το καθεστώς με μια αιφνιδιαστική κίνηση επιδιώκει να ανανεώσει τις προφυλακίσεις  μέσω του νέου κύκλου κλητεύσεων, αλλά και να επιβαρύνει το ήδη βεβαρυμένο κατηγορητήριο. Είμαστε βέβαιοι πως οι σύντροφοι μας στέκονται ακέραιοι απέναντι στα νομικίστικα τερτίπια του κράτους και στην ευρύτερη στάση των σύγχρονων ιεροεξεταστών.

    Σε αυτό το σημείο να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας στη Στέλλα Αντωνίου η οποία εκτός από το βεβαρυμένο της υγείας της που καθιστά επιτακτική την αποφυλάκιση της είναι ΑΝΑΡΧΙΚΗ και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους συντρόφους της.

    Δεν ξεχνάμε το φυλακισμένο  σύντροφο Γίαννη Σκουλούδη που δικάζεται από το κράτος για τον εμπρησμό οχημάτων της ΔΕΗ στις 21 Μάρτη και έχει αναλάβει την ευθύνη της ενέργειας καθώς και στα έγκλειστα συντρόφια, Δημήτρη Δημτσιάδη, Μπάμπη Τσιλιανίδη και Σωκράτη Τζίφκα που επέλεξαν το δύσκολο δρόμο της παρανομίας, συνελήφθησαν και διώκονται ποινικά για την ίδια υπόθεση.

    Στέλνουμε δύναμη στον αναρχικό ληστή  Ράμι Συριανό.

    Εμπρηστικό σινιάλο στους αμετανόητους συντρόφους που έχουν διαλέξει το δρόμο της επίθεσης.

    Τιμή για πάντα στο μέλος της Ε.Ο Επαναστάτικος Αγώνας Λάμπρο Φούντα που έπεσε νεκρός στις 10 Μάρτη 2010 από σφαίρες  μπάτσων.

    Υ.Γ Αναφέρουμε την εσκεμμένη αποσιώπηση από τα ΜΜΕ η οποία αποδεικνύει ότι ο ρόλος τους και η θέση τους είναι δίπλα στους κρατικούς προισταμένους τους και απέναντι σε μας .Να ξεκαθαρίσουμε ότι κάθε ρουφιάνος δημοσιογράφος-εντολοδόχος των μπάτσων μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την έμπρακτη δυσαρέσκεια μας καθώς τα αμάξια τους και τα σπίτια τους είναι το ίδιο προσβάσιμα και εύφλεκτα με των υπολοίπων.

Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Εμπρηστικός Πυρήνας Επίθεσης

Στάχτινο Μονοπάτι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License