Απόφαση για Σκουλούδη, Τζίφκα, Τσιλιανίδη, Φεσσά, Δημτσιάδη

Απόφαση δικαστηρίου για Σκουλούδη, Τσιλιανίδη, Τζίφκα, Φεσσά, Δημτσιάδη

Σκουλούδης:5 χρόνια και 5 μήνες φυλάκιση*

Τσιλιανίδης, Δημτσιάδης: 2 χρόνια και 10 μήνες(ανασταλτικού χαρακτήρα)

Φεσσάς, Τζίφκας: 2 χρόνια και 5 μήνες(ανασταλτικού χαρακτήρα)

*Ο σύντροφος Γιάννης Σκουλούδης συμπληρώνοντας τα 2/5 της ποινής αναμενέται να αποφυλακιστεί εντός των επόμενων ημερών.

(Διαδικαστικά πρέπει να γίνει μία αίτηση στο συμβούλιο και να περιμένουμε την απάντηση για να διεκπεραιωθεί η αποφυλάκιση του.)

 

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ

από ε 26/03/2012 6:46 μμ.


Παιδιά μην προτρέχετε.

Οι σύντροφοι Τσιλιανίδης, Φεσσάς, Δημτσιαδης, Τζίφκας έχουν ένα ακόμη δικαστήριο στην Αθήνα κατηγορούμενοι για τρομοκρατική οργάνωση κ.α.

Το δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε ήταν για την υπόθεση εμπρησμού της ΔΕΗ.Υπενθυμίζω ότι ο Γιάννης Σκουλούδης είχε συλληφθεί για αυτήν την υπόθεση ενώ για τους υπόλοιπους 4 είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψεις(συννελήφθησαν στις 13/01/11).

Επίσης ο σύντροφος Μπάμπης Τσιλιανίδης κατηγορείται και για ακόμη μία υπόθεση ένοπλης ληστείας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για την οποία έχει επίσης προφυλακιστεί .

Άρα ο Σκουλούδης εντός των επόμενων ημερών θα αποφυλακιστεί ενώ για τους υπόλοιπους συντρόφους αναμένονται οι επόμενες δίκες.

(Εκτενέστερη ενημέρωση για το δικαστήριο θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών.)

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License