ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Εδώ και 3 εβδομάδες, 16 σύντροφοι που κατηγορούνται για συμμετοχή στην Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, είτε έχουν αναλάβει την ευθύνη συμμετοχής τους σε αυτήν είτε αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση, δέχονται κλήσεις για να παραστούν ως κατηγορούμενοι για περίπου 250 ενέργειες που έχει αναλάβει την ευθύνη με προκηρύξεις η ΣΠΦ από το 2008 ενώπιον του διδύμου ανακριτών Μπαλτά και Μόκκα.

post image

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η οργή για κάθε καταδίκη συντρόφου μας μετατρέπεται σε μία φωτιά έτοιμη να πυρπολήσει τις ήρεμες μέρες και νύχτες αυτού του εχθρικού κόσμου. Σε μία φωτιά που λιώνει τα σίδερα της φυλακής και σπάει την απομόνωση των συντρόφων μας. Σε μία φωτιά που υπόσχεται πως δεν θα επιτρέψει να είναι κλειδωμένοι για πολύ ακόμα. Σε μία φωτιά που δεν πρόκειται να σβήσει μέχρι όλοι μας να είμαστε ελεύθεροι…

 

ΤΡΙΤΗ 27/3: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/3: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/3: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΠΟΛΑΝΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/4: ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 3/4: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 5/4: ΟΛΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ΤΡΙΤΗ 10/4: ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Εικόνες:

από ΣΑΣΠΦ+Δ 28/03/2012 11:31 πμ.


ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4.

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4.

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 5/4.

Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4 (ΚΑΙ 4/4 ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ).

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 5/4.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ/ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

 

ΕΦΕΤΕΙΟ-ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ/ 09:00/ 7ος ΟΡΟΦΟΣ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License