ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

REVENGE IS A PROMISE


ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Στις 25 Μαρτίου 2012, στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, έλαβε χώρα αντιρατσιστική συναυλία. Ενώ η συναυλία βρισκόταν σε εξέλιξη, εντοπίσαμε σε παρακείμενο δρόμο έναν από τους ψευδομάρτυρες κατηγορίας/ασφαλίτες της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΕΒ), τον Γ. Μουρδουκούτα, που κατέθεσε στη δίκη της υπόθεσης Χαλανδρίου. Εκτός του ότι το εν λόγω τσιράκι του σύγχρονου ολοκληρωτικού καθεστώτος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερο, τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι φυλακίζονται για την παραμικρή παράβαση του νόμου ή ακόμα και με στημένα σαθρά κατηγορητήρια, έβαλε το χεράκι του στη διαδικασία καταστολής της επαναστατικής δράσης και κατ’ επέκταση στις συλλήψεις των συντρόφων μας. Έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του λοιπόν!

Φυσικά δεν περιμένουμε από τα ΜΜΕ να αναφερθούν στο συγκεκριμένο γεγονός. Όμως, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θέλουμε να κάνουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως όσο οι κατασταλτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί του κράτους θα εκδικούνται τους επαναστάτες, άλλο τόσο τα άτομα που στελεχώνουν αυτούς τους μηχανισμούς θα βρίσκονται στο στόχαστρό μας. Είτε στα σπίτια τους, είτε στους δρόμους και τις πλατείες της μητρόπολης θα τους τσακίζουμε με κάθε ευκαιρία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

 

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License