ΠΑΤΡΑ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

...

 

Τη Δευτέρα 26 Μάρτη περισσότεροι από 150 αναρχικοί-ες, αντιεξουσιαστές -στριες, αυτόνομοι -ες, αντιφασίστες -στριες πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Άνω Πόλη της Πάτρας. Η συγκέντρωση κράτησε περίπου 5 ώρες από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ. Μοιράστηκαν χιλιάδες κείμενα κολλήθηκαν αφίσες σχετικά με την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μάρτη και πετάχτηκαν χιλίαδες τρικάκια στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα μέσω του πεζόδρομου της Γεροκωστοπούλου προς το Παράρτημα.

Την ίδια ώρα, λίγα στενά παραπάνω, καμιά 15αριά νεοναζί, με την προστασία όλης της αστυνομικής δύναμης της πόλης (διμοιρία ΜΑΤ, μηχανές της ΔΙΑΣ, ασφαλίτες κλπ.) βρίσκονταν στα γραφεία τους  παραμένοντας εκεί για κανά δίωρο.

Το να φύγουν οι παρακρατικοί νεοναζί από τις γειτονιές μας είναι δουλειά όλων μας. Κανείς άλλος δε θα βρεθεί να την κάνει για μας. Να διώξουμε από τις γειτονιές μας το μίσος και το ρατσισμό, την εκμετάλλευση και την καταπίεση και να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης κι ελευθερίας χωρίς κράτος, αφεντικά και λοιπούς έμισθους ή άμισθους υποστηρικτές τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΤΟΝΙΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ -ΤV-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License