Χτύπημα των φασιστοειδών της χρυσής αυγής στην Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Κεραμεικού

Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

post image

Την Τρίτη 27 Μαρτίου, τα φασιστοειδή της χρυσής αυγής, επιτέθηκαν στην Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Κεραμεικού-Μεταξουργείου,καταστρέφοντας τον πίνακα ανακοινώσεων, στον οποίο γινόταν η ανάρτηση των κειμένων και των δράσεων της συνέλευσης.

Στα πλαίσια του γενικευμένου φόβου που καλλιεργείται στις γειτονιές του κέντρου, η χρυσή αυγή και τα τσιράκια της,παίζουν το ρόλο του σερίφη,καταστρέφουν οτιδήποτε είναι αντίθετο στη φασιστική ιδεολογία τους, τρομοκρατούν και τραμπουκίζουν.

Η αυτοοργάνωση των γειτονιών μας, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια μας είναι η απάντηση μας στους μαχαιροβγάλτες της χρυσής αυγής.

 

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ- ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ

Κάθε Κυριακή στις 17:00 Λεωνίδου και Πλαταιών στην πλατεία.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License