Γράμμα του Θ.Μαυρόπουλου για τη νέα δίωξη των 250 επιθέσεων της ΣΠΦ

...

Το τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια καινούργια δίωξη από τους ειδικούς Το εφέτες – ανακριτές Μόκκα – Μπαλτά για τις 250 επιθέσεις της Σ.Π.Φ. για τις οποίες μέχρι τώρα ακόμα δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.

Οι ενέργειες αυτές αναμφίβολα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του νέου αντάρτικου πόλης. Το διάστημα 2008 – 2011 η  ε.ο. Σ.Π.Φ. έθεσε και πέτυχε το στοίχημα της επαναστατικής ρήξης με το υπάρχον, χτυπώντας με συνεχώς αυξανόμενη ένταση, ρυθμό και σαρωτικότητα. Απέδειξε ότι είναι εφικτό να επιτευχθούν ισχυρά πλήγματα στο στρατόπεδο του εχθρού από τη πολιτική παρέμβαση λίγων αλλά αποφασισμένων ανθρώπων. Οι υλικές ζημίες σε συνδυασμό με την επίθεση στην κυρίαρχη αντίληψη περί αναγκαιότητας ύπαρξης της εξουσίας αποδομούσαν την κοινωνία της εξουσίας και την εύρυθμη λειτουργία της.

Κάθε έκρηξη μαζί με κάθε ανάληψη ευθύνης προωθούσε την κατακερμάτιση της κοινωνικής ευταξίας και επιτάχυνε τις διεργασίες οικοδόμησης νέων αναρχικών σχέσεων .

Σύντροφοι που επιζητούσαν τη διαρκή αυτοπραγμάτωση τους , ενώθηκαν δημιουργώντας συνεχώς εξελισσόμενες παράνομες υποδομές, υποδαυλίζοντας ακατάπαυστα την ιδέα του πολέμου φθοράς , καλώντας νέους συντρόφους να στρατευθούν.

Το αντάρτικο πόλης είναι για μένα ένα μέσο προώθησης της αναρχικής επανάστασης στο εδώ και το τώρα. Απορρίπτει αυτομάτως όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες μη βίας και πετάει τη παγίδα του ρεφορμισμού στα σκουπίδια.

Η συνείδηση παραμερίζει το φόβο της φυλάκισης ή του θανάτου . Οι δυνατότητες αυτό-εξέλιξης τείνουν στο άπειρο.

Στα πλαίσια λοιπόν της δραστηριότητας του επαναστατικού εγχειρήματος της Σ.Π.Φ. τοποθετώ τον εαυτό μου δίπλα σε αυτήν.

 Η θέληση για άμεση δράση με ώθησε να σταθώ δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους στηρίζοντας έμπρακτα την επαναστατική δράση τους. Άλλωστε με τους συντρόφους μέλη της Σ.Π.Φ. χαράξαμε και χαράζουμε κοινή επαναστατική πορεία.

Έτσι , ακριβώς επειδή και εγώ στηρίζω με συνέπεια τις επιλογές μου και παραμένω αναρχικός επαναστάτης , εναντιωμένος στην κοινωνία της εξουσίας , αυτή , με τη σειρά της, επιδιώκοντας να καταπνίξει οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει απειλή για αυτήν, καλεί σε απολογία, εκτός  των υπολοίπων , και εμένα.

Με τις διώξεις αυτές , ο κρατικός μηχανισμός επιχειρεί για άλλη μια φορά να παραδειγματίσει όσους τόλμησαν να εναντιωθούν σε αυτό. Όμως η καταστροφή των ψευδαισθήσεων περί ελευθερίας σε αυτή τη κοινωνία και η ανάδυση του ολοκληρωτισμού της εξουσίας όταν αυτή απειλείται, είναι πάντα επιθυμητοί στόχοι από τους επαναστάτες.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΑΧΥΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ

 Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας/Συνομωσία Πυρήνων Φωτιάς

Διεθνές Επαναστατικό  Μέτωπο

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ  Luciano “Tortuga” Pitroneilo

                             Θεόφιλος Μαυρόπουλος

                      Α΄ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License