Αυτοπυροβολήθηκε 32χρονος στη Χίο

Η μια τραγωδία διαδέχεται την άλλη… Νεαρός άντρας από το Νεχώρι της Χίου λίγο έλειψε να «σβήσει» με βίαιο τρόπο λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η μια τραγωδία διαδέχεται την άλλη…


Νεαρός άντρας από το Νεχώρι της Χίου λίγο έλειψε να «σβήσει» με βίαιο τρόπο λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο 32χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του. Ευτυχώς, για καλή του τύχη αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον τραυματίσει στο ύψος της κάτω γνάθου.

Ακολούθως, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του νησιού όπου εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή.

Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στην Αθήνα , έτσι και αφού σταθεροποιήθηκε λίγο η κατάσταση του σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε με c-130 της πολεμικής αεροπορίας στην Ελευσίνα και από εκεί σε νοσοκομείο της Αθηνάς, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή στην Εντατική.

Ο άτυχος νεαρός αντιμετωπίζει οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: newschios2.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License