Απεργία πείνας κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

 Ξεκινάω από σήμερα 04-04-2012 ημέρα Τετάρτη , Απεργία Πείνας , ως έσχατο νόμιμο μέσο διαμαρτυρίας , απέναντι στις συνεχείς και με προσχηματικές αιτιολογίες , απορριπτικές αποφάσεις του αρμόδιου συμβουλίου της φυλακής , στο νόμιμο δικαίωμά μου, να λάβω τακτική Άδεια , ενώ έχω συμπληρώσει εδώ και δυόμιση χρόνια το απαιτούμενο όριο του ενός πέμπτου της ποινής μου.

Είμαι βέβαιος ότι μετά την πανηγυρική ομόφωνη αθώωσή μου από το Μ.Ο.Δ. Βόλου που έβαλε τέλος στην κατασκευασμένη υποδικία η οποία μου στερούσε τυπικά για δυόμιση ολόκληρα χρόνια το δικαίωμα άδειας, το κατάστημα κράτησης Δομοκού με ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ τρόπο παίρνοντας την ρεβάνς της σωφρονιστικής οικογένειας απέναντι στην πράξη απελευθέρωσης κρατούμενου που έγινε τον Ιούνιο του 2006, αποφάσισε την διαρκή στέρηση του δικαιώματός μου για τακτική άδεια παρότι αυτή πρέπει να δίνεται , ανεξάρτητα από το είδος του αδικήματος και το ύψος της ποινής μόλις συμπληρωθεί το νόμιμο όριο , εφόσον δεν υπάρχει ενεργό πειθαρχικό και εκκρεμής κατηγορία για κακούργημα.

Με την δήλωση έναρξης Απεργίας Πείνας καθιστώ υπεύθυνους την διοίκηση της Φυλακής και τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς για τις συνέπειες στην υγεία και την ζωή μου καθώς και για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μου ως απεργού πείνας και συγκεκριμένα , την διαβίωση σε ειδικό χώρο.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

Σπύρος Δραβίλας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License