Δράσεις Αλληλεγγύης για τη Στέλλα Αντωνίου στο Amsterdam

Δράσεις αλληλεγγύης πραγματοποίηθηκαν στις 6 Απρίλη για τη Στέλλα Αντωνία σε συνέπεια με το καθολικό κάλεσμα για δράσεις εκείνη τη μέρα.

Στις 6 Απριλίου, ομαδα ατόμων αναρτήσαμε πανό στο κέντρο του Amsterdam(Singel) για την άμεση απελευθέρωση της Στέλλας Αντωνίου, αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους του κόσμου και το οποίο και έχει παραμείνει ήδη 2 μέρες στο σημείο!

Ακόμα μοιράσαμε κείμενα, με απόσπασμα του γράμματος της Στέλλας.

Το κείμενο και φωτογραφίες από το πανό ακολουθούν.

Αλληλεγγύη στους 3 απεργούς πείνας!

Άμεση Απελευθέρωση της Στέλλας Αντωνίου.

 

 

 

από DR@ 08/04/2012 3:54 μμ.


post image

Το κείμενο που μοιράστηκε και αφισοκολήθηκε στο Amsterdam στα πλαίσια των δράσεων της μέρας αλληλεγγύης στην πολιτική κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου.

Εικόνες:

από DR@ 08/04/2012 4:12 μμ.


post image

foto

Εικόνες:

από DR@ 08/04/2012 5:40 μμ.


post image

foto

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License