Μπαράζ επιθέσεων σε ενεχυροδανειστήρια (Παγκράτι- Βύρωνας)

10/4 μπαραζ επιθέσεων σε 7 ενεχυροδανειστήρια σε Βύρωνα και Παγκράτι

    Για ένα μπουκάλι λάδι σου παίρνουνε το σπίτι
    Σπάσε το μαγαζί κάθε μαυραγορίτη!


    Είτε ως παλιοί, επίδοξοι καιροσκόποι, που πάντα έδιναν δάνεια και ''διευκόλυναν'' αυτούς που οι τράπεζες έχουν σε μαύρες λίστες, απειλώντας για την αποπληρωμή με τη βία, είτε ως ξεπουλημένοι κοσμηματοπώληδες που επιλέγουν αυτό το δρόμο για να μην κλείσουν τα μαγαζιά τους.
    Η απέχθεια προς τους μαυραγορίτες, δεν ξεκίνησε χθές, ούτε σταματάει σήμερα. Τα μαγαζάκια τους έχουν γίνει στόχος επιθέσεων και κατακραυγής σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Δε μας φοβίζουν οι μαφιόζοι και δεν ανεχόμαστε τις εκβιαστικές τους πρακτικές.
Μόνο που η απέχθειά μας δεν παραμένει στην γκρίνια του καφενείου...
 Νωρίς το πρωί της 10ης Απρίλη προχωρήσαμε σε μπαράζ επιθέσεων σε 7 ενεχυροδανειστήρια σε Βύρωνα και Παγκράτι. Σπάσαμε τις τζαμαρίες τους και κάποια τα στολίσαμε και με μπογιές.

    Το μήνυμα ξεκάθαρο:
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ
ΑΠ'ΤΗ ΦΤΏΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
 

Οι Χρυσοχέρηδες

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License