Προσαγωγή γερμανών και άλλων ευρωπαίων ακτιβιστών έξω από την Γερμανική Πρεσβεία

Σήμερα κάνοντας μια μικρή πορεία πήγαμε από τα Εξάρχεια στη Γερμανική Πρεσβεία, μεταφέροντας μια μεγάλη χρυσή Κουράδα, στεφανωμένη με την φωτογραφία της κυρίας Μέρκελ. Είμασταν μια μικρή διεθνής ομάδα (γερμανοί, ισπανοί, γάλλοι, έλληνες, μια βελγίδα ένας αυστριακός, ένας φιλανδός....).

Σήμερα κάνοντας μια μικρή πορεία πήγαμε από τα Εξάρχεια στη Γερμανική Πρεσβεία, μεταφέροντας μια μεγάλη χρυσή Κουράδα, στεφανωμένη με την φωτογραφία της κυρίας Μέρκελ. Είμασταν μια μικρή διεθνής ομάδα  (γερμανοί, ισπανοί, γάλλοι, έλληνες, μια βελγίδα ένας αυστριακός, ένας φιλανδός....). Αντί όμως  εκεί να δεχτούν το δώρο μας και να ακούσουν τον λόγο που τους είχαμε ετοιμάσει, στείλανε μια ομάδα ΜΑΤ να μας περικυκλώσουνε και στη συνέχεια περιπολικά για να μας προσαγάγουν για αναγνώριση στοιχείων στη ΓΑΔΑ. Εκεί μείναμε περιμένοντας τουλάχιστον δυο ώρες. Οι ευρωπαίοι φίλοι μας, αντιμετώπισαν το συμβάν με χιούμορ, τραγουδώντας και "δουλεύοντας" τους αστυνομικούς. Παρ' όλα αυτά, κι αυτό το γεγονός όπως τόσα άλλα μας θυμίζει την παντελή έλλειψη δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης που επικρατεί στη χώρα μας.

από @ 12/04/2012 11:44 μμ.


Η Τουρκία έμεινε στην ιστορία για το "εξπρές του μεσονυκτίου", η Ελλάδα θα μείνει για την εξπρές καταστολή κινημάτων. Αν, αντί να κουβαλάτε μια κουράδα με τη Μέρκελ κουβαλούσατε τίποτα μαχαίρια και μαχαιρώνατε μετανάστες ή τίποτα πιστόλια και απειλούσατε συντρόφους, τα ΜΑΤ θα σας έκαναν πλάτες. Οπως έλεγαν κι οι κλέφτες στην τουρκοκρατία: Καλό βόλι αδέλφια!

Καμιά φωτο της κουράδας δεν παίζει;

από καποιος 13/04/2012 11:56 πμ.


post image

φωτο της κουραδας...

Εικόνες:

από φύγει 13/04/2012 12:23 μμ.


απο τη ΓΑΔΑ όλοι ή κρατείτε κανείς;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License