Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας

Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας, άμεση απελευθέρωση της Στέλλας Αντωνίου

 

 

 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Στις 4/12/2010 οι σύντροφοι Κ. Σακκάς, Α. Μητρούσιας, Γ. Καραγιαννίδης κ' Σ. Αντωνίου συλλαμβάνονται μετά από επιχείρηση των μπάτσων και της κακόφημης αντιτρομοκρατικής και τελικά προφυλακίζονται χωρίς στοιχεία με την κατηγορία συμμετοχής σε άγνωστη “τρομοκρατική” οργάνωση. Η κατηγορία αυτή μετέπειτα εξελίχθηκε σε συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, στην οποία οι σύντροφοι αρνούνται τη συμμετοχή τους. Η κατηγορία μετατράπηκε χωρίς αιτιολόγηση και στοιχεία.

 

Τώρα 16 μήνες μετά, η δικαστική μαφία καθ' υπόδειξη των μπάτσων αποδίδει νέες κατηγορίες, με αποτέλεσμα οι σύντροφοι να μην αποφυλακιστούν όπως θα γινόταν μετά παρέλευσης του 18μήνου. Απέναντι σ' αυτές τις μεθοδέυσεις και τις συνεχείς αρνητικές αποφάσεις στις αιτήσεις αποφυλάκισης για λόγους υγείας της Στέλλας Αντωνίου: οι Κ. Σακκάς, Α. Μητρούσιας κ' Γ. Καραγιαννίδης ξεκίνησαν απεργία πείνας από τις 6/4. Η Στέλλα Αντωνίου έχει κάνει πρόσφατα την 5η αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας, για να μπορέσει να φροντίσει την υγεία της, πράγμα που μέσα στη φυλακή είναι ακατόρθωτο. Η απεργία πείνας είναι το έσχατο μέσο διεκδίκησης των φυλακισμένων αγωνιστών.

 

 

Λευτεριά στους Κ. Σακκά, Α. Μητρούσια, Γ. Καραγιαννίδη

 

Άμεση απελευθέρωση της Στέλλας Αντωνίου

 

Άμεση παύση των νέων διώξεων

 

Κατάληψη ΔέΛΤΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License