Απεργία πείνας άλλων 3 μελών της ΣΠΦ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΧΑΡΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΜΠΟΛΑΝΟ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

Στην αδιαπραγμάτευτη απόφαση μας να κάνουμε την καθημερινότητα μας επανάσταση μέσω της άμεσης δράσης  και του αναρχικού αντάρτικου πόλης ξεκινήσαμε μια διαδρομή με αφετηρία χωρίς όμως τερματικό σταθμό. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε επιλογές που περιέχουν ολοκληρωτικά τις ζωές μας. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Τα μυαλά μας ταξιδεύουν έξω από τους τείχους των φυλακών σχεδιάζοντας τις νέες εχθροπραξίες στους δρόμους της ανομίας όπου ζήσαμε στιγμές απόλυτης ελευθερίας. Μέχρι τη στιγμή που θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία αυτή συνεχίζουμε με πάθος τον αγώνα εντός φυλακής με τα μέσα που τώρα διαθέτουμε.

Είχαμε δηλώσει ως Συνωμοσία ότι αν δεν ικανοποιηθεί η απαίτηση των συντρόφων μελών της Οργάνωσης μας Γεράσιμου Τσάκαλου και Παναγιώτη Αργυρού για οριστική μεταγωγή τους από το Δομοκό θα κλιμακώσουμε την απεργία πείνας που έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 8/4 μαζί με τον σύντροφο και αδερφό μας Χρήστο Τσάκαλο. Έτσι ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε απεργία πείνας την Τρίτη 17/4 δίπλα στους συντρόφους Γεράσιμο, Χρήστο και Παναγιώτη που τότε θα βρίσκονται στην δέκατη μέρα απεργίας πείνας.

Στον αγώνα για αξιοπρέπεια θα είμαστε σίγουρα οι νικητές με οποιοδήποτε τίμημα…

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ/FAI/IRF

ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

 

ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΠΟΛΑΝΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

Μέλη του Πυρήνα Φυλακής της  Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

 

Υγ.1  Μια θερμή αγκαλιά στους συντρόφους Eat και Billy που έχουν αναλάβει την ευθύνη της συμμετοχής τους στο Πυρήνα “Ζήτω ο Luciano Tortuga” της  FAI/Τομέας Ινδονησίας. Την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον σύντροφο  Billy ο οποίος ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υγ.2  Στέλνουμε την επαναστατική μας αλληλεγγύη στον Σπύρο Δραβίλα που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 4/4 καθώς οι ανθρωποφύλακες του Δομοκού του αρνούνται άδεια που δικαιούται εδώ και 2,5 χρόνια. Ο Σπύρος είναι από τους ελάχιστους αξιοπρεπείς κρατούμενους  αφού έχει καταφέρει να κρατήσει τον εαυτό του έξω από τον μεγάλο σκουπιδοτενεκέ της φυλακής.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License