Μπρίστολ: Επίθεση ενάντια στην υποδομή επικοινωνιών από ELF

μετάφραση απο http://325.nostate.net/

Από IMC Ηνωμένου Βασιλείου:

11 April 2012


Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση στον ιστό επικοινωνιών στο λόφο Dundry στις 11 Απριλίου, που έγινε σε πέντε υπηρεσίες επικοινωνίας και έβγαλαν εκτός αέρα το ραδιόφωνο του BBC στο Μπρίστολ και το Jack FM για περισσότερες από 16 ώρες, καθώς και την αναστάτωση που φαίνεται να υπήρχε στο Avon και στο Somerset Police radio τις αστυνομικές ραδιοεπικοινωνίες (παρόλο που αρνούνται να κάνουν σχόλια πάνω σε αυτό).


Αυτό το κάναμε γεμίζοντας δύο ελαστικά με κουρέλια και οινόπνευμα, μπλοκάροντας τις δέσμες των καλωδίων στο κάτω μέρος του ιστού και έπειτα αναφλέγοντας τα. Ήταν δική μας ευχαρίστηση να δείξουμε ότι με μια μέτρια ικανότητα μπορούμε να δημιουργήσαμε μια ρήξη στην «συνηθισμένη επιχείρηση».


Θέλουμε να διακόψουμε το θέαμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και τη διοίκηση της τεχνολογικής κοινωνίας.


Αυτοί οι ραδιοφωνική σταθμοί και τα μέσα επιβάλλουν γενικά τα ενδιαφέροντα της άρχουσας τάξης- του κράτους και των επιχειρήσεων. Η προπαγάνδα που μεταφράζεται ως «αντικειμενικές ειδήσεις» προέρχεται κατά λέξη από κρατικές και επιχειρηματικές πηγές, και οι ακροατές αντιμέτωποι με ένα τεράστιο κύμα διαφημίσεων λατρεύουν ένα λαιφστάιλ προϊόντων. Οποιαδήποτε κριτική του καθεστώτος επιτρέπεται , εφ’ όσον εμφανίζεται μέσα σε ορισμένες παραμέτρους, που παίρνουν την κεφαλαιοκρατία και τον πολιτισμό ως δεδομένα, και παγιώνοντας την ιδέα ότι είναι αναπόφευκτοι. Οι επικρίσεις αυτές, στραγγισμένες από οποιαδήποτε ζωτικότητα, στην πραγματικότητα βοηθούν στη διατήρηση της υπάρχουσας τάξης, κάνοντας την να φαίνεται ανεκτική. Οι πραγματικά επαναστατικές ιδέες συναντιούνται με τη βίαιη καταστολή, όπως στην πρόσφατη περίπτωση του αναρχικού μετρητή πληροφοριών των ιστότοπων Culmine και Parole Armatein στην Ιταλία. Κάθε κατασταλτικό χτύπημα αξίζει μια απάντηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ο εχθρός της εξέγερσης και κάθε προσπάθειας να δημιουργηθεί μια ελεύθερη ζωή.


Τα μέσα είναι μόνο ένα εργαλείο της σύγχρονης αλλοτρίωσης. Τεχνολογία όπως τα κινητά τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά δίκτυα έχουν γίνει τόσο κυρίαρχα που άλλες σημαντικότερες μορφές επικοινωνίας έχουν υπονομευθεί. Είμαστε τόσο απομονωμένοι και συνδεόμαστε μεταξύ μας με τη μεσολάβηση των μαζικών ηλεκτρονικών συσκευών. Η τεχνολογική-πληροφορημένη κοινωνία καθιστά εύκολο το να θάψει κάποιος τον εαυτό του στην εμμονή της ενημέρωσης, των ριάλιτι, τα δημοφιλή παιχνίδια και για οτιδήποτε μπορεί να καθορίσει έναν τρόπο ζωής που εξαρτάται από τον έλεγχο και τον αποκλεισμό.
Αντιμέτωποι με όλα αυτά, εμείς δεν εξαγοραζόμαστε ως συνεργοί σε μια φτωχή κοινωνία που καταρρέει την οικολογία που μας φιλοξενεί σε αυτό τον πλανήτη, και απορρίπτουμε την ατελείωτη επίδειξη του σόου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Αυτή ήταν η φλόγα της αλληλεγγύης μας στους :Luca Abba (τραυματίας, καθώς αντιστεκόταν στη στρατιωτικού τύπου κατοχή από τους κακοποιούς της αστυνομίας στην κοιλάδα Susa ) και στους 25 συλληφθέντες στην Ιταλία αγωνιζόμενοι ενάντια στην κατασκευή γραμμής τρένου υψηλής ταχύτητας, στους φυλακισμένους οικο-σαμποτέρ Braulio και Adrian στο Μεξικό μαζί με τους  Sadie και Exile στις ΗΠΑ, και στα μέλη της ελληνικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (που τώρα απειλούνται με την επιμήκυνση των ποινών τους) και σε αυτούς που διώκονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση.


Για μια ανανεωμένη επίθεση την άνοιξη - Η ώρα τώρα είναι και ο εχθρός ΠΑΝΤΟΥ

-Μερικές εξεγερμένες φλόγες, ELF
 
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License