Εκπομπη ενημερωσης για την απεργια πεινας των μελων της Σ.Π.Φ

Εκπομπη ενημερωσης για την απεργια πεινας των μελων της Σ.Π.Φ

Σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου 17:00 με 19:00  θα πραγματοποιηθεί εκπομπή ενημέρωσης για την κατάσταση και την πορεία της υγείας των μελών της επαναστατικής οργάνωσης συνωμοσία  πυρήνων της φωτιάς που έχουν περάσει σε απεργία πείνας με αίτημα την οριστική μεταγωγή του Γεράσιμου Τσακαλου και Παναγιώτη Αργυρού στις φυλακές του κορυδαλλού.  Όπως και μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από την απεργία πείνας ως μέσο αγώνα αλλά και για τις συνθήκες εγκλεισμού και διαβίωσης μέσα στα κολαστήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας.  

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφο και μέλος την οργάνωσης Χρήστο Τσακαλο.

 

Ραδιοζωνες Ανατρεπτικης Εκφρασης στους 98 και 93.8

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License