16η ημέρα απεργία πείνας του Σπύρου Δραβίλα

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΒΙΛΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ


Τις τελευταίες 16 ημέρες ο Σπύρος Δραβίλας βρίσκεται στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού εξαιτίας της απεργίας πείνας που του απέμεινε ως ύστατο μέσο διαμαρτυρίας ενάντια στις συνεχιζόμενες και αναιτιολόγητες απορριπτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Φυλακής Δομοκού 5μερης άδειας , δικαιούμενος τα τελευταία 2,5 χρόνια και η οποία είναι αυτονόητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου που κρατείται στη Φυλακή.

Οι λειτουργοί της <<Δικαιοσύνης>> που τον μεταχειρίζονται <<ιδιαίτερα>> και εξωνομικά , που αναζητούν μανιωδώς με πληγωμένο γόητρο τον πρώην συγκατηγορούμενό του Βασίλη Παλαιοκώστα , είναι οι ίδιοι που αποφυλακίζουν αστυνομικούς συνεργούς σε δολοφονίες 15χρονων παιδιών.

Το ζάχαρο του Σπύρου Δραβίλα έφτασε στο 36 ενώ έχει απωλέσει 10 κιλά, ο οργανισμός πλέον τρώει από τη σάρκα του, αρνούμενος τη λήψη τροφής , καταδικασμένος για απελευθέρωση φυλακισμένου, εξαντλεί τις άμυνες που διαθέτει ενάντια στην εκδικητική αυθαιρεσία των μάντεων της δικαιοσύνης και τα προσωπικά του σωφρονιστικού συστήματος που αντ’ εφαρμογής των κριτηρίων χορήγησης τακτικής άδειας εκμεταλλεύεται τα ανθρώπινα περιθώρια και στερεί την ανάσα ελευθερίας σε ανθρώπους που τα δικαιούνται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License