Δήλωση για το δικαστήριο του Χρήστου Τσάκαλου και Δαμιανού Μπολάνο της ΣΠΦ

Δήλωση για το δικαστήριο του Χρήστου Τσάκαλου και Δαμιανού Μπολάνο της ΣΠΦ

 

                               Δήλωση  για το δικαστήριο

            του Χρήστου Τσάκαλου και Δαμιανού Μπολάνο

                                    της ΣΠΦ

 

 

Σήμερα 20 Απριλίου διανύουμε την 13η και την 4η ημέρα αντίστοιχα, απεργίας πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ζωή μας είναι το σύνολο των επιλογών μας. Παραμένοντας συνεπείς στις επιλογές μας, επιλέξαμε μαζί με όλους τους συντρόφους  της ΣΠΦ να σταθούμε δίπλα στα αδέρφια μας Π. Αργυρού και Γερ.Τσάκαλο στην μάχη που δίνουν για την οριστική μεταγωγή τους απ’ τις φυλακές Δομοκού που κρατούνται εκδικητικά .

Σε αυτές τις στιγμές «μετριούνται» οι σιωπές και οι αποφάσεις και ο καθένας θα κριθεί από αυτές».

Για τους Αναρχικούς της Πράξης δεν υπάρχουν διλήμματα και αναστολές . Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και έχουμε ξεπεράσει συνειδητά το σημείο που δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Το σημείο που η ύπαρξή μας συναντιέται με την διαρκή εξέγερση ενάντια στην κοινωνική μηχανή. Γι’ αυτό φοράμε κουκούλα και γινόμαστε ελεύθεροι και ανυπότακτοι άνθρωποι. Γινόμαστε ληστές και αρνητές της μισθωτής σκλαβιάς, γινόμαστε βομβιστές των δουλοπρεπών σιωπών, εμπρηστές της κοινωνικής ειρήνης, σαμποτέρ της τάξης και των διαταγών, ταραχοποιοί της ησυχίας και της απάθειας.

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να επιτεθείς στην εξουσία. Όμως είναι πιο δύσκολο να παραμένεις  θεατής και να παρακολουθείς τη ζωή σου να φτωχαίνει, να μικραίνει, να χάνεται…

Για αυτό επιλέγουμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να πράξουμε για την διάχυση του αναρχικού αντάρτικου πόλης, της άμεσης δράσης, της διαρκούς εξέγερσης.

Ας μη ξεγελιούνται οι εχθροί και οι κακοπροαίρετοι. Η απεργία πείνας που πραγματοποιούμε δεν αποτελεί ούτε ικεσία, ούτε ένα είδος αναγνώρισης της εξουσίας ζητώντας την «ευαισθησία» και τον «ανθρωπισμό» της. Όχι η απεργία πείνας είναι η δημιουργία μίας ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ που εξαπολύεται ως πέτρα ενάντια στην Βιτρίνα του δημοκρατικού ολοκληρωτισμού, για να σπάσει.

Μια πρόκληση που αποδεικνύει το πραξικόπημα της δημοκρατίας.

Γιατί η δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις, αφού πρώτα σου αφαιρεί το δικαίωμα να σκεφτείς, σου  δίνει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς, αφού πρώτα σου αφαιρεί τη δυνατότητα να πράξεις.

Δεν έχουμε λοιπόν ψευδαισθήσεις, ούτε απευθυνόμαστε στην εξουσία ή στην «κοινή γνώμη» απαιτώντας «δίκαιη» μεταχείριση και «δίκαιες» δίκες. Είμαστε εχθροί της δημοκρατίας των άβουλων ψηφοφόρων, είμαστε εχθροί της δικαιοσύνης του ιερατείου των δικαστών.

Η απεργία πείνας επιθυμούμε να λειτουργήσει ως πυροκροτητής για την έκρηξη των αδιάλλακτων και απόλυτων εχθροπραξιών απ’ τους αναρχικούς της πράξης ενάντια στο υπάρχον.

Άλλωστε η απελευθέρωσή μας, δεν μπορεί να είναι ένα νομικό αίτημα, παρά μόνο έργο των δικών μας πράξεων και των συντρόφων μας.

Εδώ είναι η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες

Εδώ είναι η στιγμή που ξεχωρίζουν οι φίλοι απ’ τους εχθρούς

Εδώ είναι η στιγμή που τα ρολόγια τερματίζουν και τα ημερολόγια καταργούνται

Εδώ είναι η στιγμή που οι πράξεις μιλάνε πιο πολύ από τα λόγια

Εδώ είναι μια υπέροχη στιγμή που δεν μετανιώνουμε για τίποτα ό,τι κι’ αν γίνει

Γιατί γνωρίζουμε πως το στοίχημα της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς παραμένει ζωντανό, πως η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) δημιουργεί νέους πυρήνες σε όλο τον κόσμο, πως η Μαύρη Διεθνής γίνεται πραγματικότητα και πως… οι Αναρχικοί της Πράξης καταφτάνουν…

 

Τσάκαλος Χρήστος- Μπολάνο Δαμιανός

Μέλη  του πυρήνα φυλακισμένων της ΣΠΦ/FAI

13η μέρα απεργίας πείνας-4η μέρα απεργίας πείνας φυλακές Κορυδαλλού

 

Υ.Γ Στέλνουμε τους πιο θερμούς μας χαιρετισμούς στους συντρόφους της πράξης που με τις φωτιές τους κρατάνε ζωντανή τη διαρκή εξέγερση και μας στηρίζουν. Τον «πυρήνα Φωτιάς» (Fire Cell/FAI-International Conspiracy Revenge) στην Αγγλία, (εμπρησμός Βαν στο Cambridge), τους «Αναρχικούς- Μηδενιστές» (Anarghistas-nihilistas) στην Ισπανία (εμπρησμοί κρατικών οχημάτων εταιριών secyrity, ΑΤΜ, Βανδαλισμοί εκκλησιών, σαμποτάζ κ.α.) το ELF (ELF-μερικές εξεγερμένες φλόγες) στην Αγγλία (εμπρησμός ιστών επικοινωνίας με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το ραδιόφωνο του BBC στο Μπρίστολ), τους πυρήνες της FAI στην Βολιβία (εμπρησμός ΑΤΜ), τις Συνυφασμένες Κραυγές Επίθεσης- Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) στην Ελλάδα (εμπρησμός ειρηνοδικείου).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License