6η συνεδρίαση δίκης Eat & Billy, περήφανα μέλη του πυρήνα Long-Live Luciano Tortuga / FAI-

μετάφραση απο http://325.nostate.net/?p=4985

6η συνεδρίαση δίκης Eat & Billy, περήφανα μέλη του πυρήνα Long-Live Luciano Tortuga / FAI-IRF (Ινδονησία) 

 Από Negasi: Λάβαμε την είδηση ότι η έκτη δίκη των συντρόφων Billy Augustan και Reyhard Rumbayan (EAT), πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 στον ίδιο χώρο, το περιφερειακό δικαστήριο της Lahore.

 Η δίκη ξεκίνησε μετά από καθυστέρηση δύο ωρών, με την ανάγνωση των αιτημάτων του εισαγγελέα. Μέσω του προέδρου Wiwik Triatmini, διάβασαν τις επιβαρύνσεις υπό τη μορφή αιτήματος για τη φυλάκιση του για 3 χρόνια με μειωμένη ποινή φυλάκισης. Και οι δύο πολεμιστές θεωρούνται ένοχοι για εμπρησμό του ΑΤΜ της τράπεζας BRI στην οδό Gejayan , στην Lahore – Jogjakarta στις 7 Οκτωβρίου του 2011. Και οι δύο θεωρούνται ένοχοι για παραβίαση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα διότι θεωρείται σκόπιμη πράξη που είχε ως αποτέλεσμα δημόσια ή ιδιωτική περιουσία να τυλιχθεί στις φλόγες και να προκληθεί έκρηξη.

 Για τον Billy και τον Eat υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες λόγω του διαφορετικών ρόλων που τους αποδίδονται. Στη δικογραφία, ο κατήγορος βάσισε την αξίωση του στα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη από την αστυνομία όπως αποδεικνύεται από τον φάκελο. Η αστυνομία έχει μόνο ως αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Billy έχει πάνω του την ανάληψη ευθύνης στο σημείο της δράσης, ενώ ο Eat καθορίζεται ως συντάκτης του κειμένου. Η ημερήσια διάταξη της επόμενης δίκης θα καθοριστεί στο κοντινό μέλλον από την ανάγνωση της εντολής από την ομάδα υπεράσπισης του.

 Ζήτω ο Billy και ο Eat! 
Υγεία και δύναμη στο Billy που είναι άρρωστος στη φυλακή! 
Κάψτε όλες τις φυλακές στη γη! Ζήτω η άμεση δράση!
 Ζήτω η αλληλεγγύη!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License