Μικροφωνική Αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας-Τρίτη 24/4 Ροτόντα 20:00μμ

Μικροφωνική Αλληλεγγύης-Τρίτη 24/4-Θεσσαλονίκη

Μικροφωνική Αλληλεγγύης

Ροτόντα 20:00μμ-Τρίτη 24/4 

Οι αναρχικοί Κ. Σακκάς, Α. Μητρούσιας, Γ. Καραγιαννίδης βρίσκονται στην 18η μέρα απεργία πείνας απαιτώντας την άρση των προφυλακίσεων τους και την άμεση αποφυλάκιση της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου.

Οι αναρχικοί Π. Αργυρού και Γ. Τσάκαλος βρίσκονται στην 16η  μέρα απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές Κορυδαλλού. Την ίδια μέρα ξεκίνησε μαζί τους απεργία πείνας και ο Χ. Τσάκαλος ενώ από τα υπόλοιπα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς οι Χ. Χατζημιχελάκης, Γ. Πολυδώρου και Δ. Μπολάνο βρίσκονται στην 7η μέρα απεργία πείνας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License