Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Γιώργος Καραγιαννίδης

Στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εισήχθηκε έκτακτα ο σύντροφος Γιώργος Καραγιαννίδης , μετά από επιπλοκή της Υγείας του.


 Σήμερα το απόγευμα ο σύντροφος Γιώργος Καραγιαννίδης  , που βρίσκεται στη 18 η μέρα απεργίας  πείνας , μαζί με τον Κώστα Σακκά  και τον Αλέξανδρο Μητρούσια, εισήχθηκε έκτακτα  στο  Νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού , λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν στην υγεία του.

Ο σύντροφος , παρά την απειλητική για την υγεία του επιπλοκή, συνεχίζει την απεργία  πείνας  μαζί με τους συντρόφους του , ζητώντας:

·         Την άρση των νέων σε βάρος τους αυθαιρέτων και εκδικητικών προφυλακίσεων.  

·         Την άμεση αποφυλάκιση της συγκατηγορουμένης  τους Στέλλας Αντωνίου.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΡΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.ΣΑΚΚΑ, Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ , Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

από Α 24/04/2012 1:21 πμ.


Ο σύντροφος Γ. Καραγιαννίδης μεταφέρθηκε γύρω στις 12:00 το βράδυ στο Γενικό κρατικό Νίκαιας. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα παραμείνει στο νοσοκομείο ή αν θα επιστρέψει στη φυλακή.


ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ , ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ  ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΕΙ , ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  Ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ . Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License