Με την κατηγορία της εξύβρισης μέσα από αφίσα που κολλιούνταν υποτίθεται σήμερα από τους απολυμένους εργαζόμενους σε στάσεις του ΟΑΣΘ στη Β.'Ολγας, έγιναν μηνύσεις (σήμερα και αυτές) στους απολυμένους του Ble και το σύντροφο μίας απολυμένης από το Ραφτόπουλο, το αφεντικό του Ble.


Το περιεχόμενο της μήνυσης είναι εντελώς αόριστο, καθώς αυτό το δήθεν εξυβριστικό περιεχόμενο της αφίσας δεν αναφέρεται καθόλου στη μήνυση.


Έτσι λοιπόν συνελήφθη ο ένας από αυτούς από ασφαλίτες και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Λ.Πύργου. Μετά από παρέμβαση δικηγόρου ο συλληφθέντας δεν κρατήθηκε στο κρατητήριο για το βράδυ και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.


Στην παρέμβαση της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης που προηγήθηκε σήμερα ήταν έντονη η παρουσία μπάτσων και ασφαλιτών και στα 2 καταστήματα που έγινε η παράσταση και αυτό δεν μπορεί να είναι άσχετο με τις μηνύσεις.

ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License