Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Κώστας Σακκάς

Στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εισήχθηκε έκτακτα ο σύντροφος Κώστας Σακκάς , μετά από επιπλοκή της Υγείας του.

 

 Σήμερα το απόγευμα ο σύντροφος Κώστας Σακκάς   , που βρίσκεται στη 20 η μέρα απεργίας  πείνας , μαζί με τον Γιώργο Καραγιαννίδη  που ήδη νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας  και τον Αλέξανδρο Μητρούσια, εισήχθηκε έκτακτα  στο  Νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού , λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν στην υγεία του.

Ο σύντροφος , παρά την απειλητική για την υγεία του επιπλοκή, συνεχίζει την απεργία  πείνας  μαζί με τους συντρόφους του , ζητώντας:

·         Την άρση των νέων σε βάρος τους αυθαιρέτων και εκδικητικών προφυλακίσεων.  

·         Την άμεση αποφυλάκιση της συγκατηγορουμένης  τους Στέλλας Αντωνίου.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΡΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.ΣΑΚΚΑ, Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ , Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

από συγγενης 25/04/2012 11:24 μμ.


Πριν από λίγη ώρα ο απεργός πείνας Κώστας Σακκάς μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στο εξωτερικό νοσοκομείο Αττικόν, που εφημέρευει. Ο σύντροφος έχει ξεκινήσει απεργεία πείνας από τις 06.04 με τα αιτήματα της άμεσης απελευθέρωσης της Στέλλας Αντωνίου για λόγους υγείας καθώς και την άρση των άδικων και εκδικητικών προφυλακίσεων που επιβλήθηκαν σε αυτόν, όπως και στους απεργούς πείνας Αλέξανδρο Μητρούσια και Γιώργο Καραγιαννίδη, ο οποίος έχει επίσης μεταφερθεί σε νοσοκομείο, συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


Ο Κώστας Σακκάς μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα που εφημερεύει σήμερα!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License