Ανακοίνωση έναρξης απεργίας πείνας του Γιώργου Νικολόπουλου

Ανακοίνωση έναρξης απεργίας πείνας του Γιώργου Νικολόπουλου

Ανακοίνωση έναρξης απεργίας πείνας του Γιώργου Νικολόπουλου

Από τις 8/ 04 τα αδέρφια μου Παναγιώτης Αργυρού και Γεράσιμος Τσάκαλος ξεκίνησαν απεργία πείνας απαιτώντας τη μεταγωγή τους από τις φυλακές Δομοκού που συνεπλάκησαν με τους δεσμοφύλακες, επειδή αρνήθηκαν τον εξευτελισμό του προσβλητικού σωματικού ελέγχου. Μαζί τους για να στηρίξει τα αδέρφια μας ξεκίνησε και ο Χρήστος Τσάκαλος ενώ στις 17/ 04 προσχώρησαν στην απεργία πείνας και οι Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο και Γιώργος Πολύδωρος όπως είχε αποφασίσει η οργάνωσή μας.

Στη σημερινή κοινωνία της απάθειας και της μιζέριας εμείς επιλέγουμε να πολεμήσουμε για την καταστροφή της. Παίρνουμε τα όπλα στα χέρια μας και βαδίζουμε μαζί σε έναν δρόμο που δεν έχει επιστροφή στην ειρήνη και τη νομιμότητα. Έναν δρόμο δύσκολο με εφόδια την αξιοπρέπεια, τη συνείδηση και τη συντροφικότητα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ο ένας για τον άλλον, χτυπάμε τις δομές αυτής της σάπιας κοινωνίας και παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Ο ένας για τον άλλον μέχρις ότου η ζωή μας να γίνει μία κραυγή και μια πράξη καταστροφής που θρυμματίζει την ησυχία αυτού του υποταγμένου κόσμου.

Έτσι λοιπόν από τις 26/ 04 προσχωρώ και εγώ στην απεργία πείνας μέχρι την πραγματοποίηση της απαίτησης των συντρόφων μας.

“Δε σκοπεύουμε να απονοηματοδοτήσουμε την έννοια της αλληλεγγύης. Δεν μας εκφράζουν οι εκδημοκρατισμένες και χριστιανικές εκφάνσεις της. Οι σύντροφοί μας δε βρίσκονται σε μία συνθήκη αδυναμίας που χρίζει βοηθείας αλλά σε μια ΠΕΡΗΦΑΝΗ δοκιμασία που απαιτεί επιθετική συνδρομή. Στηρίζουμε τους συντρόφους μας γιατί βλέπουμε στα πρόσωπά τους τις επιλογές μας, στα δικά μας τις επιλογές τους. Γιατί στην αντίστροφη κατάσταση θα έκαναν και αυτοί το ίδιο.”

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Φωτιές στον Ορίζοντα

 

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

Γιώργος Νικολόπουλος

Μέλος του Πυρήνα Φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License