Δελτίο Τύπου για τους απεργούς πείνας

Δελτίο τύπου των συνηγόρων των απεργών πείνας Γ. Καραγιαννίδη, Κ. Σακκά, Α. Μητρούσια


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Απορρίφθηκαν σήμερα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών οι προσφυγές των Αλέξανδρου Μητρούσια, Κώστα Σακκά και Γιώργου Καραγιαννίδη, που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 6/4/2012 στις φυλακές Κορυδαλλού, διαμαρτυρόμενοι για την εξώφθαλμα άδικη ποινική τους μεταχείριση και την πρόσφατη νέα προφυλάκισή τους.

 

Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ. Θα συνεχισθεί, μέσα και έξω από τα δικαστήρια από τους ίδιους και τους υπερασπιστές τους μέχρι την τελική δικαίωση. Πολύτιμη παρακαταθήκη για την προοπτική αυτή αποτελεί το εκπληκτικό κύμα συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης που εκδηλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και προμηνύει ότι η δικαστική και κρατική αυθαιρεσία δεν θα επικρατεί πάντα.

 

Θερμά ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο.

 

Αθήνα, 26.4.2012

 

Δημήτρης Κατσαρής

Κώστας Παπαδάκης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License