Μικροφωνική στην πολυτεχνειούπολη για τους απεργούς πείνας

Μικροφωνική στην πολυτεχνειούπολη για τους απεργούς πείνας

Σήμερα Πέμπτη σύντροφοι από την Συνέλευση Αλληλεγγύης στους Διωκόμενους για την ε.ο. ΣΠΦ και το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν μικροφωνική αντιπληροφόρησης για  τις απεργίες πείνας


ΑΠΟ 6/4 Κ.ΣΑΚΚΑΣ, Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ, Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.

και
ΑΠΟ 8/4 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Γ.ΤΣΑΚΑΛΟΣ, Π.ΑΡΓΥΡΟΥ, Χ.ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ Γ.ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Π. ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Ο.Σ.Π.Φ. Χ.ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, Δ.ΜΠΟΛΑΝΟ, Γ.ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Θ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα, ενώ αφικολλήθηκε και γέμισε τρικάκια η Πολυτεχνειούπολη.

 

Οι συντροφοι δεν είναι μόνοι !

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License