Ενημέρωση για την απεργία πείνας των μελών της ΣΠΦ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΑΠΟ 8/4 ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ  12 ΚΙΛΑ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 13 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΑΠΟ 17/4 ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 9 ΚΙΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΠΟΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 9 ΚΙΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 11 ΚΙΛΑ. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

 


Ανακοίνωση  του Γιώργου  Νικολόπουλου που μπαίνει στην απεργία πείνας από σήμερα, 26/4

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License