Να αποφυλακιστούν τώρα οι 4 διαδηλωτές της 12ης Φλεβάρη

πορεία Σάββατο 28/04

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 3 μήνες από τη μεγαλειώδη αντιμνημονιακή κινητοποίηση της 12ης Φλεβάρη και οι τέσσερις διαδηλωτές παραμένουν προφυλακισμένοι. Η συνεχιζόμενη ομηρία των τεσσάρων αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους για το λαϊκό κίνημα. Κι αυτό για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η προφυλάκιση τους είναι ηθικά και νομικά έωλη. Δεύτερον, γιατί το μνημονιακό καθεστώς μέσω της ομηρίας τους επιδιώκει την τρομοκράτηση όσων αντιστέκονται, την ανάδειξη ενός φόβητρου για όσους-ες αρνηθούν έμπρακτα την υποταγή στην εξαθλίωση.
Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά: Δεν μπορεί να υπάρξει νικηφόρο ανατρεπτικό κίνημα χωρίς υπεράσπιση των ανθρώπων του. Η αποφυλάκιση των τεσσάρων πρέπει να γίνει ζήτημα τιμής για τον καθένα και την καθεμιά που βρέθηκε στους δρόμους στις 12 Φλεβάρη.
Στηρίζουμε την πορεία αλληλεγγύης που οργανώνουν οι λαϊκές συνελεύσεις το Σάββατο 28 Απρίλη (12:00, Μοναστηράκι).


Aθήνα 26/4/12

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License