Μπουένος Άιρες : οι φίλοι της γης / FAI αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσ

μετάφραση απο http://325.nostate.net/?p=5023

Μπουένος Άιρες : οι φίλοι της γης / FAI αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε πολυτελή οχήματα (Αργεντινή)


24 Απριλίου 2012,


απο vivalaanarquia, transl waronsociety:

14 Απριλίου 2012


Στις 14 Απριλίου στις 3π.μ, αφήσαμε ένα εμπρηστικό μηχανισμό από βενζίνη και θρυαλλίδα να κάψει δύο πολυτελή οχήματα στο Luis Vile και στο Cucha Cucha.
Συνεχίζουμε να βάζουμε φωτιά στην πόλη του Μπουένος  Άιρες, όπως είπαμε, μετά τον κοινωνικό συναγερμό που θέλει να κάνει κάθε πολίτη αστυνομικό ήρωα «στις υπηρεσίες της κοινότητας».


Σήμερα ο πολιτισμός έρχεται να γίνει μια κοινωνία ελέγχου της αειφόρου παραγωγής. Αυτό σημαίνει προσαρμογή της επιβαλλόμενης τάξης μέσω της βίας.
Η αστυνομική υπηρεσία υπόσχεται να το διαδώσει στην κοινωνία : το ελεύθερο και άγριο πνεύμα μας σχεδιάζει την δική του πορεία την ίδια στιγμή επίσης.


Δεν μπορούν να μας σταματήσουν, πολεμάμε έτσι ώστε η γη να έχει την ελευθερία της και τίποτα περισσότερο, και για να βελτιώσουμε τις συνθήκες που ζούμε.

 


Χρησιμοποιούμε τα χρήματα για την καταστροφή της υλοποίησης τους.στο φυλακισμένο σύντροφο Τορτούγκα στη Χιλή.

στο φυλακισμένο σύντροφο Μπίλυ στην Ινδονησία.

στο σύντροφο Λούκα που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ιταλία.

Υγεία!


Friends of the Earth – FAI

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License