Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά αυγά.

Την εμφάνιση τους στην Άρτα έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι ναζίδες που κάνουν προεκλογική προπαγάνδα για τον πρώην πράκτορα της ΚΥΠ Μιχαλολιάκο.

 

Ούτε στην Άρτα  ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά  αυγά.

Την εμφάνιση τους στην Άρτα έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι ναζίδες που κάνουν προεκλογική προπαγάνδα για τον πρώην πράκτορα της ΚΥΠ Μιχαλολιάκο.

Κατά τις 9 και κάτι το βράδυ μοίραζαν την εμετική ναζιστική τους προπαγάνδα στις καφετέριες της κεντρικής πλατείας. Κάποιοι αντιαφασίστες και αντιρατσιστές που έτυχε να κάνουν την βόλτα τους στους πεζόδρομους της πόλης κινήθηκαν εναντίων τους με συνθήματα αποδοκιμασίες και βρισιές.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και αποδοκίμασε τους νεοναζί που χαζογελάγανε και γκορδονόντουσαν. Όταν ο κόσμος άρχισε να τους πετάει χώμα στα μούτρα από τα παρτέρια και πέτρες, ευθύς έτρεξαν να κρυφτούν ανάμεσα σε κόσμο που έπινε τον καφέ του.

 Ενώ οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες  πρόσεχαν να μην χτυπήσει κάποιος άσχετος και για αυτό σταμάτησαν να πετάνε πέτρες όταν τρύπωσαν ανάμεσα στα τραπεζοκαθήσματα, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας (capital) πιθανότατα συμπαθούντας των σκουληκιών έδηξε περίσσια παλικαριά που δεν χρειαζόταν, στέλνοντας πίσω μία από τις πέτρες.

Όταν έφτασε μία αρκετά μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που κάνοντας πως προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, κατάλαβαν αμέσως από τα δυνατά αντιφασιστικά συνθήματα και όλως περιέργως κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αποχώρησαν.

Οι ναζίδες εξαφανίστηκαν και αρκετός κόσμος παρέμεινε και συνέχυσε να φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα στην κεντρική πλατεία.

Να ξέρουν τα φασιστοειδή που περιφέρονταν και «έκοβαν κίνηση»

πως το ότι δεν φοράνε τα διακριτικά της χρυσής αυγής δεν σημαίνει πως ούτε τους αντιληφθήκαμε ούτε ότι δεν τους ξέρουμε.

Στην Άρτα οι παππούδες μας, πολέμησαν τον ναζισμό και τον φασισμό και ήτανε και αντάρτες.

Τη σφαγή στο Κομμένο δεν τη ξεχνάμε και δεν ξεγελιόμαστε από την πατριωτική και δήθεν αντιμνυμονιακή προβιά που φοράνε οι ύαινες του ναζισμού.

Καμία ανοχή ούτε σπιθαμή γη στους νεοναζί. 

Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License