Για το κυνήγι μαγισσών της εποχής μας

Πορνοπελάτες, μπάτσοι ,Λοβέρδε, νταβατζήδες να θυμάστε ότι ο εχθρός είστε εσείς..

 

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε το κράτος και την ελληνική αστυνομία να διαπομπεύουν -δημοσιεύοντας φωτογραφίες- γυναίκες  που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV. Γυναίκες που στα πρόσωπα και στα σώματά τους φαίνονται σημάδια από τη βία των ανδρών είτε πορνό-πελατών είτε μπάτσων. Γιατί οι γυναίκες αυτές συνελήφθησαν και κρατούνται κατηγορούμενες για κακουργήματα: βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα, παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Ότι δηλαδή εν γνώση τους  μετέδιδαν τον ιό.

 

 Οι πρακτικές αυτές  είναι ίδιες με αυτές του καψίματος γυναικών στην πυρά τoυ μεσαίωνα..

Στην πυρά για παραδειγματισμό. Στη πυρά  για να ΄΄καθαρίσει΄΄ το κέντρο της Αθήνας…

Για να μας δείξουν Χρυσοχοιδης και Λοβέρδος ότι τελούν κοινωνικό έργο και να κάνουν τους έλληνες να νιώσουν ασφάλεια. Για να τα βάλουν άλλη μια φορά με τους μετανάστες και μετανάστριες, τις γυναίκες, τους τοξικομανείς, δήλαδη αυτούς που η εξουσία θεωρεί μιαρούς.

 Δε μίλησαν όμως ούτε για τους νταβάδες, τον εξαναγκασμό και τη βία σωματική και ψυχολογική που βιώνουν καθημερινά οι εκδιδόμενες γυναίκες ούτε για τα δίχτυα πορνείας που λειτουργούν σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές σε πολλά επίπεδα: είσοδο στη χώρα, χαρτιά, εγκατάσταση, άδειες και προστασία μαγαζιών.

 

 

 Και φυσικά δε μίλησαν για τους έλληνες πορνοπελάτες …που συντηρούν όλο αυτό το κύκλωμα της γυναικείας εκμετάλλευσης και της καταναγκαστικής πορνείας. Που καθημερινά εκτονώνονται στα σώματα γυναικών.Για την ‘’αγία ελληνική οικογένεια’’, για τον άντρακλα, τον φαντάρο, τον χωριάτη, τον παντρεμένο που μπαινοβγαίνει  στα μπουρδέλα και βιάζει.

 

 Πορνοπελάτες, μπάτσοι ,Λοβέρδε, νταβατζήδες

να θυμάστε ότι ο εχθρός είστε εσείς..


Όποιος στα μπουρδέλα ψάχνει οργασμό

δέκα ευρω πληρώνει τον κάθε βιασμό...

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License