Μπάτσος βγάζει όπλο στη νομική και συλλαμβάνει μετανάστη. Όλοι Πέμπτη δικαστήρια.

Στη νομική επτά μπάτσοι την έπεσαν σε μετανάστη και του έβγαλαν όπλο με το οποίο απείλησαν και όσους αποπειράθηκαν να δείξουν αλληλεγγύη.Ο Μετανάστης κατηγορείται για κακούργημα και θα δικαστεί την Πέμπτη.

 

 
          Σύλληψη μετανάστη στη νομική με τον          μπάτσο να σημαδεύει με τ'όπλο αυτόν                 και τους αλληλέγγυους

Tη Δευτέρα 30/04/2012 οι ασφαλίτες δεν περιορίστηκαν στην κλασική  τους τακτική βόλτα) βλ. τραμπουκισμόυς και κυνήγι για συλλήψεις στους μετανάστες μικροπωλητές έξω από τη νομική). Επτά από αυτούς επιτίθενται σε δύο μετανάστες που διέρχονται τη Μασσαλίας προς Ακαδημίας. Την ώρα που ο ένας πήγε να περάσει την Ακαδημίας μπάτσοι με πολιτικά του επιτέθηκαν τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν τον άγριο ξυλοδαρμό του. Εκείνη τη στιγμή ο άλλος μετανάστης έτρεξε στη νομική και αφού  κατάφερε να ξεφύγει ενημέρωσε όσους αλληλέγγυους ήταν εκεί. Πέντε άτομα βγήκαν έξω και προσπάθησαν να σταματήσουν το ξυλοδαρμό και να μπλοκάρουν τη σύλληψη του μετανάστη. Με το που πλησίασαν, ένας από τους επτά μπάτσους τους στόχεψε με το όπλο, αυτό που πριν λίγο σημάδευε στο κεφάλι του μετανάστη.

Το κράτος όταν επιτίθεται σε μετανάστες θυμίζει σε όλους ότι είναι σώματα στην κατάσταση εξαίρεσης, ότι θα διασφαλίσει τον εκτοπισμό και την εξόντωση της παρουσίας τους με κάθε μέσο. Σε αυτή τη ρατσιστική κοινωνική συνθήκη η δολοφονική απειλή με όπλο των όποιων συμπαραστατών τους είναι ένα ακόμα φυσικό επακόλουθο. Γι'αυτό τα άτομα που έδειξαν αλληλεγγύη κυνηγήθηκαν μέχρι την είσοδο στη νομική με το όπλο να τους σημαδεύει διαρκώς, ενώ οι ασφαλίτες τους επιδείκνυαν με τις κλωτσιές και τις μπουνιές τους στο σώμα του μετανάστη τις ξυλοδαρτικές τους ικανότητες.

Οι μπάτσοι και τα media σα γνήσιο σύμπλεγμα του εθνικού βόθρου στην αντεστραμμένη τους αλήθεια παρουσιάσαν το στόχο της ρατσιστικής τους βίας ως θύτη. Έτσι σήμερα ο ακινητοποιημένος και τραυματισμένος μετανάστης  μικροπωλητής διώκεται κακουργηματικά για απόπειρα ληστείας όπλου μπάτσου, και άλλα πλημμελήματα.

Να είμαστε όλοι στα δικαστήρια της ευελπίδων Πέμπτη 11:00 ώρα να δείξουμε δυναμικά την αλληλεγγύη μας. Άμεση απελευθέρωση στο μετανάστη μικροπωλητη. 

  αλληλέγγυες/αλληλέγγυοι στους μετανάστες ενάντια στο έθνος 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License