Πρωτομαγιά Λαρισα

Πορεια

Στην Λαρισα την ημέρα της Πρωτομαγιας διοργανώθηκαν 2 ξεχωριστές συγκεντρωσεις, η μία της ανεξαρτητης ταξικής συγκέντρωσης στην πλ.Ταχυδρομειου(ανεξάρτητης απο κόμματα ξεπουλημένα σωματεία και κρατικους φορεις...). Ηάλλη του παμε.

Στην ανεξαρτητη συγκέντρωση συμμετειχε η Α/Α συλλογικότητα Ιος κοινωνικής Απελευθέρωσης καθως και η αντιρατσιστική πρωτοβουλία και ο ιος βιοχημείας. Η πορεία αριθμούσε γύρω στα 70 άτομα που απο αυτά τα 50 στο blog του Ι.Κ.Α. Αποφασίστικε απο τους συμμετέχοντες η πορεία να πραγματοποιηθεί σε γειτονιές, μία απόφαση που είχε θετικό αντίκτυπο στους κατοίκους των περιοχών. Φωνάχτηκαν συνθηματα με εργασιακο, αντικαταστακλτικό και αλληλέγγυο περιεχόμενο προς τους φυλακισμένους αγωνιστές. Οι μπάτσοι πολλοί αλλα γενικα υποτονικά... Θα ακολουθησουν και fotos..

από κάποιος 03/05/2012 12:14 πμ.


τι έγινε ρε παιδιά?

πάλι ξεχάσαμε τους "άλλους"?

μόνο αναρχικοί και παμε διαδήλωσαν στη πόλη της Λάρισας δλδ?γιατί από το άρθρο αυτό θα συμπεράνει κάποιος...

Το Μ-Λ συμμετείχε επίσης(με καμιά 10αριά άτομα) στην πορεία που είχε συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της πόλης όπως και η Ανταρσύα(με καμιά 60αριά άτομα).

έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και για να είμαστε και λιγάκι σοβαροί όταν περιγράφουμε τις οποιεσδήποτε κινήσεις...εκεί που ζητούσαμε μέχρι χθές να σταθούν αλληλέγγυοι μην φτύνουμε σήμερα...συντροφικά...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License