Ξύλο σε ΠΑΣΟΚ και διάλυση του περιπτερου τους στο Αιγάλεω

Σιγά μην αφήνε ο κόσμος όρθιο το περιπτερο τους.Καθε προσπαθεια να το ξαναστήσουν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα

Καποιοι εχουν τρομερο θρασος.

Το ΠΑΣΟΚ πηγε να στησει περιπτερο στην κεντρικη πλατεια του Αιγάλεω τον εσταυρωμένο.

Πρώτα έπεσε αυθόρμητο ξύλο απο κοσμο που ειδε το περιπτερο τους.(έφεραν ΔΙΑδες για να τους σώσουν!)Το ίδιο βράδυ σπάστηκε.

Πλαι στο σωστό σύνθημα τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονια, προστέθηκε το επισης σωστό ' ούτε στο Αιγάλεω ούτε πουθενά τσακίστε τους ΠΑΣΟΚους σε κάθε γειτονιά.

Αυτό το ΔΝΤ κόμμα θα γκρεμιστεί συθέμελα. Τα γραφεία του ας γίνουν χώροι για τους αστέγους.

από Αιγαλιώτης 03/05/2012 1:44 πμ.


Περνώντας από εκεί με το τελευταίο μετρό 1 παρά, είδα στην πλατεία αρκετούς μπάτσους γύρω από το ξαναφτιαγμένο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ.Η ξεφτίλα τους δεν εχει όριο και αυτά δεν έχουν ξαναγίνει.Το μπατσόκ δείχνει την πραγματική του ουσία. Χωρίς προστασία μπατσων δεν μπορούν να σταθουν. Αλλα για πόσο θα τους σώζουν οι μπάτσοι;Και πότε θα τους σαρώσει η οργή αυτούς και τους μπάτσους μια και καλή;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License