Μεξικό: Παγκόσμια κινητοποίηση του 99% (G99) ενάντια στους G20 18-19 Ιούνη

Ημέρες αξιοπρέπειας, κινητοποίησης, Κατάληψης, και άμεσης δράσης ενάντια στο 1%

The Global 99% vs the G20

Κοινοτικές ομάδες βάσης, οργανώσεις, συλλογικότητες, και ανεξάρτητοι ακτιβιστές στο Μεξικό καλούν όλο τον κόσμο να αμφισβητήσει την δύναμη και την νομιμότητα των G8 και G20 και τις υπερεθνικές ηγεμονικές δυνάμεις του 1% που λεηλατούν το δικαίωμά μας σε ένα μέλλον δίκαιο και δημοκρατικό. Κάνουμε αυτή την έκληση για να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωή μας και τον κοινό αγώνα ενάντια στην παγκόσμια ελίτ. Καλούμε σε παγκόσμιες κινητοποιήσεις τις ημέρες 18 και 19 Ιούνη σαν ένα βήμα για το χτίσιμο της παγκόσμιας σύνδεσης και συντονισμού της αντίστασης του 99% των ανθρώπων.

Βλέπουμε σε κάθε ήπειρο, εξεγέρσεις, και λαϊκές κινητοποιήσεις που αμφισβητούν τη  νομιμότητα του 1%. Ακούμε τις φωνές αυτών που βασανίζονται και καταπιέζονται από τις «δικές» τους κυβερνήσεις,  αυτών που υποφέρουν από την εκμετάλλευση  των λίγων. Αποδεχόμαστε όλε αυτές τις κραυγές από κάθε γωνια του κόσμου για την δημιουργία  της αντίστασης του 99 % ενάντια στις άνομες οργανώσεις που μας επιβάλουν της παγκόσμια τάξη τους, το ΝΑΤΟ οι G8, G20, το Συμβούλιο Ασφαλείας, την Παγκόσμια Τράπεζα, το FMI, τα Ηνωμένα έθνη. Τον Ιούνιο οι αρχηγοί του G20 θα πραγματοποιήσουν στο Μεξικό την συνάντησή τους στην σχεδόν απροσπέλαστη τουριστική πόλη Los Cabos.

Τον περασμένο χρόνο η Αραβική Άνοιξη και οι κινητοποιήσεις στην Ευρώπη ενάντια στις περικοπές, την λιτότητα, την ανεργία, οι συνεργασίες και ο συντονισμός σε διεθνές επίπεδο, οι ονομαζόμενες Γενικές συνελεύσεις των πλατειών και το κίνημα Occupy άνθησαν και ενέπνευσαν κινητοποιήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων που κατέλαβαν τους δρόμους και τις πλατείες των χωρών τους.

Η δύναμη της ένωσης του 99% ώθησαν  τη ενέργεια και η δύναμή μας να πάμε πέρα από τις κοινωνικές διαμαρτυρίες στους δρόμους, και να  επιδιώξουμε τον μετασχηματισμό της κοινωνίας από τα κάτω και στην βάση των δικών μας κοινοτήτων.  Η έκκληση μας υφίσταται στην ανάκτηση της ικανότητάς μας να ονειρευόμαστε και να χτίζουμε ένα κόσμο που μέσα του χωράνε πολλοί διαφορετικοί κόσμοι, βασικό συστατικό της συνεργασίας για την κοινωνική δικαιοσύνη και της αναγνώρισης του δικαιώματος σε όλους τους λαούς να ζουν με αξιοπρέπεια και σε αρμονία με την μητέρα φύση.

Κάνουμε αυτή την έκκληση  σε όλους τους λαούς του κόσμου να κινητοποιηθούν στις 18 και 19 Ιούλη για ένα παγκόσμιο ξεσηκωμό αγανάκτησης του 99% ενάντια στην ηγεμονία του 1%.  Καλούμε αυτές τις δυο ημέρες σε καταλήψεις και διαδηλώσεις με σκοπό να επανακτήσουμε το δικαίωμά μας στην αυτοδιεύθυνση και στην αλληλεγγύη που θέλουμε να ζήσουμε. Καλούμε στο μπλοκάρισμα των δραστηριοτήτων του 1%

 

G8 + G20 = 1%

(G)lobal + 99% = G99%

G99% vs. G20

18-19 Ιούνη 2012

περισσότερες πληροφωρίες: http://g99vsg20.wordpress.com/

agência de notícias anarquistas-ana

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License