Κι άλλος προεκλογικός φόνος μετανάστη

κάλπες και αίμα

Μετά τη διπλή ρατσιστική δολοφονία στην Αμυγδαλέζα (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1395780) έρχεται να προστεθεί και η εν ψυχρώ εκτέλεση 39χρονου μετανάστη από 49χρονο "πατριώτη" σήμερα το πρωί στο 8ο χλμ Σπάρτης-Γυθείου.

Σε μια προεκλογική περίοδο που ο καννιβαλισμός σε βάρος μεταναστών, οροθετικών και γενικότερα των πιό ευπαθών κομματιών της κοινωνίας εξαργυρώνεται σε ψήφους από φασίστες και δημοκράτες, η αξία της ανθρώπινης ζωής υποβαθμίζεται σε βάρος όλων μας.

Μετά τις αυτόχειρες δολοφονίες καταπιεσμένων, σειρά έχουν οι ρατσιστικές δολοφονίες να θάβονται στα ψιλά των μμε που ασχολούνται με τη δημόσια διαπόμπευση ανθρώπων εξαιτίας της καταγωγής τους ή των ασθενιών που κόλλησαν από μια ετοιμοθάνατη κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η νέα δολοφονία έγινε στην Σπάρτη, θεωρούμενη σαν άντρο των νεοναζί.

"

Στη σύλληψη ενός 49χρονου για ανθρωποκτονία προχώρησε η αστυνομία στη Σπάρτη. Ο συλληφθείς, ελληνικής υπηκοότητας, φέρεται να πυροβόλησε τα ξημερώματα σε αποθήκη στο 8 χλμ της Εθνικής Οδού Σπάρτης - Γυθείου 39χρονο αλλοδαπό. Το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα."

Κοιτάχτε με τι ψυχρή αποστασιοποίηση παρουσιάζει το θέμα η ναυτεμπορική και αναρωτιόμαστε πώς θα το παρουσίαζε  αν ο ρόλος του θυματος και του θύτη ήταν αναποδα...

Λιγες μέρες πριν πιάστηκε άλλος ντόπιος στην Λέσβο να έχει δολοφονήσει  έναν Έλληνα και έναν Αλβανό (η είδηση εξαφανίστηκε κι αυτή...)

Την ίδια μέρα που ένας άλλος ελληναράς σκότωσε έναν άλλο Αλβανό γιατί διακπλητίστηκε μαζί του που πήγε να τον πατήσει με το αμάξι του...

Και ο κατάλογος δεν κλείνει εδώ.

Η έξαρση των δολοφονιών μεταναστών από ντόπιους είναι και αυτή ένα σημάδι του ραγδαίου εκφασισμού της κοινωνίας.

Ας συγκεντρώσουμε εδώ και άλλα τέτοια περιστατικά που εξαφανίζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αυτή η εγκληματικότητα παρότι φονική και αδίστακτη δεν φαίνεται να τους απασχολεί και την συγκαλύπτουν μπάτσοι, τιβί και νεοναζί...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

από φ@σιστοφάγος 06/05/2012 2:47 μμ.


Φασίστες που παρουσιάζονται από άθλιο ΜΜΕ σαν "θύματα των ξένων" σε συμπαράσταση στον αδίστακτο φονιά. Ουσιαστικά πανηγυρίζοντας το φόνο ενός ανθρώπου. Και στα δικά τους!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License