προσαγωγές και συλλήψεις στο σύνταγμα

20 προσαχθέντες και 2 συλλήψεις

Κατά την απογευματινή ομιλία του Βενιζέλου στο Σύνταγμα σύντροφοι συγκεντρώθηκαν για να γιουχάρουν το γουρούνι. Ασφαλήτες που φύλλαγαν την συγγέντρωση από <<ανεπιθύμητους>> προσαγάγαν 20 συντρόφους και τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. δύο από τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 

Το Σάββατο στις 10 περνάν ανακριτή.

 

Όλοι στις 10 στην Ευελπίδων

 

Κανένας σύντροφος στα χέρια του κράτους

από @ 05/05/2012 1:43 πμ.


Στο video,  o πολίτης που ακούγεται, λίγα λεπτά νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει στον Χαραλαμπόπουλο-υποψήφιο βολευτή του ΠΑΣΟΚ- ότι εντός τις πλατείας γίνονται πολλές προσαγωγές από την Ασφάλεια χωρίς κανένα λόγο και αφού οι περισσότεροι προσαχθέντες είχαν επιδείξει τις αστυνομικές τους ταυτότητες.
Ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο  να πάρει θέση αφού όλα αυτά συνέβαιναν εντός της προεκλογικής τους εκδήλωσης.
Ο Χαραλαμπούπουλος στην αρχή ήταν φιλικός με τον πολίτη και του ζήτησε να του δείξει τον αστυνομικό που έκανε τις αναίτιες προσαγωγές.
Ο πολίτης δεν μπόρεσε να βρει τον αστυνομικό καθώς αυτός είχε ανέβει στην οδό Όθωνος και ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο να πάει μαζί του 30 μέτρα πιο μακρυά για να συνομιλήσει μαζί του... τότε ο Χαραλαμπόπουλος ΑΠΑΙΤΕΙ να φέρει ο πολίτης τον αστυνομικό και αμέσως μετά ασκεί την ΒΙΑ που βλέπετε στο βίντεο!!!


http://www.youtube.com/watch?v=x57lhEUxfJo

Δείτε τρεις από τις 25 περίπου προσαγωγές που έκανε η "ασφάλεια" πριν και κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Βενιζέλου στο Σύνταγμα (4.5.2012).
Προσήγαγαν πολίτες χωρίς λόγο, οι οποίοι κάθονταν στην καφετέρια "Παναθήναιον" ή στα πεζούλια στην πλατεία και οι οποίοι απλά παρευρίσκονταν χωρίς ούτε να μιλούν, ούτε να προκαλούν και ούτε να έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα.


http://www.youtube.com/watch?v=OLFMlqweazU

Ο Παττακός μιλούσε σε χουντικούς...

Οι Βενιζέλος και Παπουτσής χρησιμοποιούν σχεδόν την ίδια φρασεολογία και οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, το υποστηρίζουν με παρόμοιο τρόπο...!!!!
Τι λέτε.... δεν υπάρχουν ομοιότητες???

από @ 05/05/2012 12:33 μμ.


Για καμιά ψήφο...

Ξεφτίλες είστε. Τέτοιες ενέργειες όταν τις ιδιοποιούνται οι αριστεροί για προεκλογικούς λόγους και για ψάρεμα ψήφων μέσω indy μας μετατρέπουν σε γραφικούς, ανυπόλυπτους και κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα.

Σε τέτοιους τύπους σαν τον κάμεραμαν αξίζει τουλάχιστον φτύσιμο...

 

Κ την κάμερα δεν στην σπάσαν....

 

 


Εγιναν περισσοτερες απο 25 προσαγωγες. Οι περισσοτεροι ηταν ασχετοι που ειχαν μακρια μαλλια η μουσια. 3-4 ηταν απο το χωρο. Σημερα το πρωι οι 2 πηγαν στον εισαγγελεα, οπου τους παρεπεψε στο αυτοφωρο. Καταδικαστηκαν σε 15 μηνες με αναστολη ο ενας λογω λευκου ποινικου μητρωου και ο αλλος χωρις. ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 2.

από κ@ποιος 06/05/2012 4:12 μμ.


Εσύ δηλαδή τι είσαι;  Μήπως είσαι κανένα πασοκόσκυλο μεταμφιεσμένο;

Βρε ουστ από 'κει κοπρίτη!

από gants 08/05/2012 12:07 μμ.


Για τι πράγμα κατηγορούνται οι σύντροφοι? Για γιουχάρισμα???!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License