Καλούπωμα σπιτιού υποψήφιου της Χρυσής Αυγής.

Πριν μια ώρα

Με συντονισμένη δράση αντιφασιστών και αντιφασιστριών στην περιοχή των Εξαρχείων, μπαζώθηκε και καλουπώθηκε η είσοδος της οικίας του υποψηφίου της Χ.Α Χρήστου Κουμέλη. Το εν λόγω φασιστουπόλειμμα που στις προηγούμενες εκλογές πολιτευόταν με το ΛΑΟΣ και τώρα με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής βρέθηκε αποκλεισμένο εκτός της οικίας του και έφτασε την ώρα των μαστορεμάτων, ακινητοποιήθηκε απο τους αντιφασίστες και περίμενε μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μπαζώματος.

Γράφτηκαν συνθήματα στην πολυκατοικία αντιφασιστικά και οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν συντεταγμένα.

 

Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά.


που εξηγουσαν τον λογο της κινησης ενω να σημειωθει οτι ο υποψηφιος της ΧΑ (ηλικιωμενος και σιγουρα μελος των ταγματων ασφαλειας )εφερε μπρελοκ της βασιλικης ενωσεως (αληθεια αυτοι δεν ειναι στα μαχαιρια με τους χρυσαυγιτες;; ) και εβγαλε διαβητη για να καρφωσει κοσμο που συμμετειχε στις εργασιες, μεχρι που καταλαβε οτι οποιαδηποτε προσπαθεια αποφυγης των συνεπειων ηταν αδοξες.

από γείτονας 05/05/2012 6:40 μμ.


Με τρόπο μαγικό όλα τα συνθήματα εξαφανίστηκαν εν ριππή οφθαλμού  - ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες ξεκαλουπώματος - τουλάχιστον φαίνεται πως θα τους πάρει κάμποση ώρα, έγινε πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια στους χτίστες.


οσο για τα συνεργεια που λες, εννοειται θα πηγαιναν, δεν θα τους φωναζε; που θα κοιμοτανε; στον σταθμο λαρισης στον μιχαλολιακο;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License